Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Însă m-am bucurat,in acel vis, pentru acest fapt.
Știu că tu ești mereu discret în legătură cu viața ta, n-ai prea avut scăpări pe forum.
|
Mulțumesc totuși pt gândurile bune, cine știe poate va fi de fapt nunta ta cea pe care ai visat-o, având lucruri bune pe interior de fapt le oglindești la alții.
Mie unul nu mi se umflă capul, cine știe ce va urma, poate vom muri mulți de aici în vreun război în care vor să ne arunce păpușarii ortodox contra ortodox, sau vor fi alte plandemii slobozite din laboratoare, și alte provocări la care nici nu te poți gândi acum.
Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Rețin câteva de mai demult,dar nu le voi menționa,spre deosebire de tine,care când te enervezi oferi chestii personale despre mine:)
|
Eu chiar n-am scris nimic despre mine personal aici, nu fiindcă frăția ta sau alți frați ați fi de rea credință sau ceva, dar cine știe cine ne mai citește care poate nici nu scrie aici.
Răpsunsul la întrebarea de atunci e să mergi direct să te bagi în seamă dacă vrei nr unei fete, eu nu prea am primit refuzuri de nr de la fete, dar nu am cerut la oricine, unele persoane e bine să le eviți chiar dacă vin din Biserică sau pare că sunt de o viață acolo și adoptă forme de evlavie exterioară - baticuri, fuste lungi, gesturi hieratice, cruci mari, cântă în cor șamd.
Cât despre aruncatul lucrurilor personale, față de tine nu am mai făcut-o e adevărat că într-un schimb mai contondent de idei pot deveni câteodată la fel de tare cum era Corneliu Vadim Tudor în studiouri până prin anii 2000.
După un schimb incendiar de replici cu el, aveai senzația că te-a călcat trenul.