View Single Post
Vechi 19.08.2025, 13:22:31
Dani3l Dani3l is offline
Junior Member

Data înregistrării: 16.08.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu cred că e bine să dai multe detalii dintr-o spovedanie, care mai e taina spovedaniei atunci ?
Până la urmă ce rost are threadul ?

Te îndoieČ™ti de soluČ›ia părintelui duhovnic Č™i vrei să-i verifici sfatul cu noi ?

Apoi de când duhovnicul te conduce ca pe un robot ?

Unde mai e responsabilitatea faČ›ă deciziile luate, dacă nu e asumare Č™i faci ce-Č›i zic alČ›ii ?

Ia o decizie Č™i asumă-Č›i-o.
A fost un sfat in legatura cu o relatie avand ca scop casatoria( care nu ar trebui sa existe fara iubire), aici nu este vorba despre taina pentru ca nu am vorbit despre pacatele mele pe acest forum. Ai dreptate cu asumarea, poate am gresit, dar cati oare nu gresim cand trebuie sa ne asumam niste responsabilitati si de aceea cerem sfaturile oamenilor induhovniciti sau cu mai multa experienta decat noi?
Daca dupa 1 an nu a ajuns sa ma iubeasca, poate nu o sa ajunga niciodata, doar Dumnezeu stie, drept este ca ne este drag si ne-am atasat unul de celalalt, am zis sa mai incercam si sa vedem macar 1-2 luni. A spus cineva mai sus ca aceste ganduri poate nu sunt de la Dumnezeu, dar atunci cand iti asculti inima si ai mustrari de constiinta, ajungand sa schimbi decizia cum discerni ca este sau nu ceea ce trebuie? Pana la urma nici nu este vorba de ascultare in astfel de cazuri, fiecare trebuie sa isi urmeze inima, atata timp cat o are la Dumnezeu si cu bune intentii.
Nici nu ma milogesc de fata asta, daca mai vrea sa incercam bine daca nu este libera sa isi caute pe altcineva, dar eu am vazut-o afectata si surprinsa dupa ce i-am zis sa ne despartim. Poate este un atasament bolnavicios, pot doar sa ma rog sa ne fie luminate inimile si sa ne dam seama daca mai are rost sau nu.

Last edited by Dani3l; 19.08.2025 at 13:28:44.
Reply With Quote