View Single Post
Vechi 19.08.2025, 13:40:30
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit De ce România nu mai are Lideri?

De ce România nu mai are Lideri?

Stăteam și mă uitam,ca si dvs dealtfel,la aceste întâlniri,extrem de esențiale dintre liderii lumii cu privire la direcția dată în continuare.

Și vrei nu vrei după îți sar ochii peste “liderul ales” al României,care înloc să fie la masa negocierilor, alături de țări că Italia, Franța, Germania și chiar Finlanda,care este din multe puncte de vedere sub noi…

Tu te plimbi,ca lider al unei țări amplasata fix între granita dintre polii de putere, într-un moment istoric crucial.

Te plimbi cu un sac în spate ,ca o primată cu copilul in spate.

Păi de asta te-a ales Franța și Republica Moldova, să te plimbi prin țară?

Cu siguranță!

Încep să cred că varianta Georgescu era soluția?

Comparativ cu ce se întâmplă în prezent,pur și simplu, direcția actuală este una dezastruoasă.

Iar în varianta Georgescu,am fi avut de câștigat mai multa independența,mai multă influență,și mai mult echilibru între Est și Vest.

Bun,te plimbi tu,dar prim-ministrul,ce face?

Inloc sa meargă să negocieze ceva in folosul României, în favoarea cetățenilor,ce face?

Ucide el societatea,economia, cetățeanul!

SUA îl primește pe Vladimir Putin cu covorul roșu în aplauzele lui Donald Trump și noi dacă doar menționăm Putin sau Rusia,gata ești mort, ești putinist, ești cel mai mare dușman al țării.

Lingeți SUA și UE toată ziua,dar sunteți orbi la faptul că SUA se închină in fața Rusiei,și Europa,merge la negocieri cu SUA, doar după ce Russia impune direcția.

Iar noi….

NIMIC!

Efectiv suntem niște cârtițe,care după ce scot capul din ignoranță,din indiferență,din interesele strict limitate la noi înșine, suntem orbi pe politică externă.

Nici măcar indicații nu suntem capabili sa urmăm corect.

In Romania,nu există în acest moment nici măcar marionete cu puțină demnitate.

Iohannis,cel puțin era capabil sa urmeze niște indicații și să le ducă până la capăt creând impresia de stabilitate și având capacitatea să țină sub control clasa politică și guvernul.

Zero stabilitate internă!
Zero politică externă!
Zero autonomie!

Bolojan pur și simplu pregătește terenul pentru ce discută acum liderii globali.

Oligarhii se vor înfrupta din noi că niște hiene dintr-o turmă de oi fără păstor și câini de pază.

Iar noi nu avem nici măcar un singur CUVÂNT de spus despre asta.

Dacă credeam că prin Nicușor câștigăm Libertatea și rămânem în Europa.

Ei bine am câștigat doar un mai mare Izolaționism.

Ăștia nu ne-au deschis porțile,cu ne-au restrâns din toate avantajele și libertățile anteriore.

Păi du-te băi și negociază!

Fă un plan fezabil atât intern cât și extern, că până vine războiul peste noi,ne ucid ăștia prima dată.

Ce folos am dacă îmi distrug singur țara pentru care am fost ales sau desemnat să o salvez?

Dacă Ukraina a fost sacrificată și împărțită între ei,cu Zelinski actor figurant pe scenele principale, doar măcar este acolo.

Noi la fel pățim însă fără niciun actor, decât cei interni ,de tip Las Fierbinți.

Atâta este nivelul!

Știți care este problema?

Ne-am ales greșit prietenii!

Last edited by Seraphim7; 19.08.2025 at 13:44:16.
Reply With Quote