View Single Post
Vechi 22.08.2025, 16:39:35
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Romania, îngenuncheată,cu plăgi aproape incompatibile cu viața,se zbate la granița cu moartea,că aproape imediat vede tunelul de lumină,la terapie intensivă,pe mâinile unui chirurg care mai degrabă dorește să-i recolteze organele și să le vândă decât să-i salveze viața.

Dacă totuși mai existau câteva companii “de stat” încă funcționale și profitabile,revenim din nou la soluția,vindem ce mai avem, că alte soluții nu mai sunt.

Cetățeanul l-am taxat până la refuz, mafioții i-am speriat, că atâta am putut,acum mai vindem ce a mai rămas și asta e.

A fost greu,tati?

Nu măi, în câteva luni a rezolvat tot, fără să se tragă un singur glonț.

Ai scăpat și de hidroelectrica,romgaz,CEC și ce mai era.Le-ai băgat la Bursa pe preț de nimic,și Papa.

Adică tot ei ți le cumpără pe nimic, după banii pe care ți i-au dat, îi iau înapoi tot ei,din dobânzi, datorii etc.

Și tu rămâi, adică nu tu, colaboratorii rămân cu fondurile europene delapidate,prin care s-au făcut doar lucrări de unica folosință din 10% valoarea reală a proiectului.

Foarte tare! Așa-i?

Băgăm țara în FALIMENT!

Păi băi Trădătorilor, dacă tot voiați ca cetățeanul să contribuie la reclădirea țării,inloc să-l Furați pe fata,de ce nu ați dat posibilitatea că cetățenii să contribuie la bugetul statului și a companiilor de stat, însă cumpărând acțiuni și titluri de stat într-un mod accelerat și stabil,că voi să investiți banii respectivi și să producem toți ceva și să beneficiem toți.

Așa protejam și cetățeanul și țara și câștigam toți înloc să pierdem toți.

Dacă n-ai putut taxa bogații țării,de ce nu le-ai propus un plan fezabil să investească banii, pentru a genera rapid fonduri care să facă bani, pentru a plăti datoriile doar din profituri,nu din taxarea vieții omului.

TU VREI STRICT FALIMENT!