View Single Post
Vechi 23.08.2025, 00:16:43
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Inca o dat ma buccur ca la cei 35 de ani ai un optimism sanatos si chiar il putem numi debordant. Asa si trebuie sa fii la aceasta varsta!
Ma bucur ca tii capul sus si speri intr-un viitor mai luminos si nu o spun ironic.

Voi sunteti speranta noastra a celor ca mine, ca Iorest care impingem 50+.
Boss, am sub 40 de ani, dar mulțumesc că tu mă vezi ca un egal al tău, nici tu nu pari mai în vârstă de 45-48 sincer, probabil făcând și sport arăți cu vreo 5 ani mai tânăr și tu că te-am văzut preocupat de subiectele de sport.

Eu mă bucur în cazul lui Seraphim 7 că s-a trezit și nu va mai vota experimente neo-liberale, până la urmă orice frate creștin trezit e o victorie, era culmea ca noi creștinii să distrugem cetatea votând la 180 de grade față de valorile noastre, să ne votăm călăii.

Chiar văd multe zvârcoliri zilele astea cu vai ce ne fac ăștia de la votanții lor, ce o să facă până în 2029 acești nefericiți vor emigra ?

Din câte văd sistemul vrea să țină bătrânii în câmpul muncii sau cu stagiu minim de cotizare, până la vârste cât mai înaintate ca să nu le dea pensii, dacă ies anticipat să le dea pensii de mizerie, iar pe tineri să-i arunce peste granițe și să pescuiască din ce trimit ei în țară.

Eu nu cred că ne mai putem întoarce în timpul lui Ceaușescu, deși atunci era o anumită cumințenie a societății preluată din interbelic când mai exista respect social, ne trebuie un mod pragmatic de abordare de centru care să folosească și idei de dreapta și măsuri sociale pt anumite categorii real vulnerabile sau care trebuie încurajate - gravidele, olimpicii etc.