View Single Post
Vechi 05.09.2025, 12:15:26
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit Psalmul fugii de nepoti: Nu-i acuma timpul pentru citit astfel de psalmi...

"Nu-i acuma timpul Tau Doamne, nu-i acuma timpul de citit astfel de psalmi horror, nu-i acuma timpul potrivit sa ma intalnesc cu nepotii Tai si cu Tine, nu vreau sa ma mai chinuiesti mai inainte de vreme... asa ca, de aia, din reflex imi sare mustarul cat ciomolungmamona cand apari printre randuri, cand ti se pomeneste numele... pentru ca stiu ca mai am timp de irosit si risipit cu orice altceva...”... si suparat acuzandu-L pe Dumnezeu ii zice sefului sau Te-ia: mă-ia-mă!-odata din pieirea de aici si du-mă in pieirea cea mare si tare, c-as vrea sa ma simt biruitor, singur, nu cu haita, cel mult doi, maxim doi, vreau sa ma tzepuiesc la vena cu niste droguri noi inchipuindu-ma victorios chiar daca-s pacatos..."...asa inventez ca gandea un drac liber scapat de la baalamucifertilizarea in vitroglicerina. Ameninta "saracul" pe Dumnezeu sa nu-l crape careva ci sa-l ajute sa castige, ca mai nou pare ca asta-i moda, se ingamfa "crestinul" pacatos, luand virus pacatos, sa faca si el patima ultrashe de la draci, se ingamfa cu orice, ambitios pana crapa, vrea sa crape si el ca dracool, un fel de pofta pedo-sado-matzo miserupista, intimishtii se umfla in sine bravand pripit si nesabuit ca cersetorii vicleni, viteji beroici, nu se lasa fraierul de capul sau si de sufletul sau pana ori si-l baga in iad la munci si schingiuiri ori manca, bea si face orice prostie pana crapa ingamfandu-se ca pocnitorile chinezesti, ca si chinezariile ce imita lucruri nemtesti bine facute, lucru bine facut foarte scump, care sa tina si sa ai cu ce sa te tot autotzepuiesti toata viata.

”Nu mai fac rele, imi plac da-s rele si pacatoase si o sa crap, te umfli de la ele, te ingamfi ca lumea si crapi! Gata, nu mai fac!”... degeaba-ti spui ca n-asculti, asa-i moda acuma, ceas cu cuc, ca la baalamuc, doar zici si nu faci ca ipocritii fatarnici si exclusivisti, nu poti dupa formula cica ne intalnim si citim doar la fix, cand s-or alinia planetele. Cine nu citeste, nu se-ntalneste si nu serveste... crapa.

Ai fost luat, e viol, e rapire, e ceva ce mai vrei... de aia Te-ia isi pune subalterni sa insiste... ca la final sa mai vrei in mod liber... si asa-ti alegi te-iadul ca fraierul pana la urma... iese din tine patima si te duce ea... cere in tine ca puiul neintzarcat ce vrea pacat, sa se mangaie si sa se alinte cu pacatul, cu atributele Dumnezeiesti desi el e pui ipocrit de tatuc ipocrit spurcat crescut si invatat la scolile ipocritilor spurcati, rai si fatarnici care tooooot zic si nu fac nimic, nici cu degetul nu se ating ci trec pe de laturi... nu-i timpul de asa ceva... e mereu timpul pentru altceva... pentru ceva mai rau, e de jucat mai bine un ipocrism mai important, ca sa fii mai mare si mai tare ca Te-ia si haita, ingamfandu-te pana crapi... dand sa scapi... de invidie... pe dos, satisfacandu-i toate capriciile si te-iadesurile.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 05.09.2025 at 12:54:55.
Reply With Quote