View Single Post
Vechi 10.09.2025, 20:40:01
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Apar dezvăluiri incredibile din lumea fotbalului după meciul penibil cu Cipru, Lucescu ar fi adormit la masaj și ar fi întârziat un antrenament oficial:

Mircea Lucescu (80 de ani), selecționerul echipei naționale a României, a avut un atac incontrolabil în cadrul unei emisiuni, la adresa contestatarilor, după egalul dezastruos cu Cipru, 2-2.

În mod special, „Il Luce” s-a referit la jurnalistul de la Iamsport, Remus Răureanu.

Aceasta a spus înaintea meciului cu Cipru că selecționerul ar fi întârziat la un antrenament oficial al naționalei din cauza faptului că „a fost la un masaj privat și a adormit”. Astfel, pregătirea cu jucătorii ar fi fost amânată pentru câteva ore.

Lucescu a dezmințit informațiile și l-a jignit pe jurnalist, numindu-l «avorton». Din tirada selecționerului nu au scăpat nici moderatorul Radu Banciu, dar nici fostul patron din Liga 1, Marian Iancu.

Un grup de «avortoni», nu pot să le spun altfel! Nu fac decât să distrugă ce încearcă lumea să construiască. Au inventat ceva, unu' Răureanu, nici nu știu cum dracu' îl cheamă.

Că am dormit pe masa de masaj și nu m-am dus la antrenament, ceva incredibil! Nu e o chestie de râs, este totuși poziția unui om care are responsabilitate față de echipa națională. Să vii cu astfel de minciună?! Jucătorii acum toți pun mâna pe telefon și îi apucă râsul.

sursa gsp
https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/....html_________

Incredibil cât de penibilă a ajuns atmosfera din jurul echipei naționale și rezultatele.