View Single Post
Vechi 15.09.2025, 23:45:29
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit Izbăvește-mă, Dumnezeule, căci apele au ajuns până la sufletul meu.

Citat:
Eu nu am văzut niciun preot să zică că ar fi bun clubul.
Eu nu am auzit pe vreunul sa condamne clubul .
Dar am auzit sa condamne muzica care unii o socotesc satanica, poate fumatul, poate si altele din cele ce se fac la club.

Sa dam totusi un cec in alb sfintiilor parinti ,care ei intra in detaliu si condamna cu subiect si predicat adunari de distractie ,pe care ei le numesc de pierzanie . Si au tot dreptul ,pentru ca ei ofera ceva in schimb, o idee mai duhovniceasca fata de care distractia pare intradevar pacatoasa, pentru ca ei vorbesc cu har

Dar preotii de azi nu prea au curaj sa condamne , pentru ca isi dau seama ca harul mai vorbeste cu greu in zilele noastre, si de aceea prefera sa nu deranjeze prea mult,pentru ca nici nu au ce pune in loc.

Cel mult sa isi asume sa fie stupizi ca mine si sa zica haideti la Biserica ,lasati cublurile, daca vreti sa va gasiti linistea si mangaierea, dar fara sa le ofer in schimb cum pot ajunge la aceea liniste, fara sa ii ajut cu nimic, decat cu indemnuri goale.

De aceea eu fac invers si zic : duceti-va fratilor in cluburi, dar treziti-va dimineata sa veniti la Liturghie, adormiti si mahmuri asa cum sunteti, ca asta ar valora mai mult decat toata noaptea de distractie, si decat cei cu costumul de duminica pe ei, care nu isi tarasc cu atat greutate credinta , ca si cei care revin mereu la Dumnezeu din pacat si ispita, sau din simpla recunostinta a unei seri frumoase care au avut-o.

Last edited by iustin_dumitru; 15.09.2025 at 23:55:43.
Reply With Quote