Citat:
În prealabil postat de livadarufelix
Imi este insa teama sa nu apara probleme din partea ei mai tarziu.Eu nu am mai fost cu vre-o fata pana acum si nu vreau sa fiu pana la casatorie.Ai cunoscut astfel de cupluri? A mers relatia lor?
|
Nu am trait asha ceva dar in Biblie este cazul Osea. Poti sa citesti aceasta carte din Sfanta Scriptura.
Daca stam sa ne gandim in proorociile din Sfanta Scriptura, Isaia, Ieremia, Iezechel, etc, apare des comparatia dintre Dumnezeu-poporul ales, cu barbat-sotie, barbat-femeie infidela. Cu toate acestea Dumnezeu este gata sa treaca cu vederea pacatul femeii infidele, cu
conditia ca intoarcerea ei sa fie sincera.
Din experienta pot sa iti zic ca am avut o prietena la un moment dat, careia am vrut sa ii ofer o chestie naturista, si ea mi-a spus ca a luat ceea ce i-am dat, dar apoi surpriza a fost sa constat ca defapt nu fusese asha. M-a mintit... Deci trebuie sa fi constient ca ceea ce spun fetele si ceea ce fac sunt de multe ori lucruri diferite... Daca ea spune ca posteste, e bine, numai sa nu o faca de forma sau cu alt scop sau sa iti zica doar asha ca sa isi faca o imagine buna in ochii tai.
Citat:
În prealabil postat de victor.r
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
|
Foarte adevarat si avand in vedere aceste intrebari care sunt in inima lui Felix, inseamna ca ceva din el il indeamna sa analizeze mai atent lucrurile.
El nu trebuie sa se grabeasca ci sa isi asculte inima
si sa isi raspunda la toate intrebarile cu rabdare, lasand timpului sa spuna ceea ce are de spus.
Citat:
În prealabil postat de victor.r
Este o mare durere sa iubesti si sa nu fi iubit dar e o nenorocire si mai mare sa fi iubit cu patima cand nu iubesti
|
Exact asha i se intampla de cele mai multe ori lui Dumnezeu. El ne iubeste in timp ce noi...