Citat:
În prealabil postat de Iorest
Se pare că asta ți-a scăpat, (...)
|
Dar nu mi-a scăpat faptul că Anca Alexandrescu a recunoscut duminică seara, sub auspiciile sionistului autodeclarat iudeo-mason Hartmann, că a participat în 2019 la acea vizită în SUA a „Veoricăi” Dăncilă, despre care am demonstrat în discuția despre trădătorul Dragnea că și ea este părtașă la actele incalificabile de trădare ale lui Dragnea, iar
prin recunoașterea Ancăi Alexandrescu se deduce că și aceasta este într-o anumită măsură părtașă la aceleași acte de trădare de nație și de țară, ceea ce evident că întregește profilul de TRĂDĂTORI DE NAȚIE ȘI DE ȚARĂ (și implicit și de AMENINȚĂRI EXTREM DE GRAVE LA ADRESA SECURITĂȚII NAȚIONALE A ROMÂNILOR ȘI A ROMÂNIEI) al multora dintre așa-zișii „suveraniști”, adică dovedește mai mult adevărul tezei enunțate de mine din titlul și primul text al acestei dezbateri, precum și din alte postări argumentative de-ale mele de pe acest forum.
Din emisiunea din 21 sept. 2025 a Ancăi Alexandrescu, în care au fost difuzate scurte înregistrări din discursul lui „hehe” Dăncilă din martie 2019 din SUA, fără să conțină și declarația de mare trădare despre care am mai vorbit și pe care o voi cita mai jos (într-un mod bizar necitând-o, avînd în vedere obrăznicia fără limite a conspiratorilor trădători și a patronilor lor), și în care se aude și declarația moderatoarei că a participat cu „hehe” Dăncilă în martie 2019 în SUA:
https://www.youtube.com/watch?v=UsQ1OC3bdrw&t=1374s
Declarațiile trădătoare ale lui „hehe” Dăncilă, nedifuzate duminică seara de Anca Alexandrescu, care fac referire și la actul de trădare al lui Dragnea Liviu despre care am vorbit în altă discuție:
<< Premierul Viorica Dăncilă, prezentă duminică la Conferința Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC), desfășurată în SUA, a anunțat că
președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, va promova în Parlament trei legi importante pentru comunitatea evreiască, cum ar fi acordarea cetățeniei române pentru evreii ce au părăsit țara sub comunism (...)
„Președintele Camerei Deputaților din Parlamentul României m-a rugat să vă transmit că va promova în Parlament, în perioada imediat următoare, trei legi deosebit de importante pentru comunitatea evreiască din țara mea și din lume. Prima se referă la acordarea de drept a cetățeniei române tuturor evreilor de origine română care au fost obligați să renunțe la cetățenia română, atunci când au părăsit țara lor, sub regimul comunist”, a precizat Dăncilă. >> (24 martie 2019)
https://hotnews.ro/dancila-dragnea-v...ustului-329783