View Single Post
Vechi 24.09.2025, 21:32:06
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Cred ca Dumnezeu nu a ingaduit si nu va ingadui niciodata atata vreme cat exista moartea, ca cineva sa stie sigur daca este viata dincolo. Face cumva parte din pedeapsa mortii.

Pentru ca nimanui nu i-ar mai pasa de moarte daca ar stii ca e ceva dincolo . "Lasa ca ma aranjez eu cumva si acolo"

Deci sunt 4 vriante pentru noi :rai/iad/ sa nu mai fie nimic / sa fie altceva

Increderea in invierea lui Hristos e suficient ca sa elimini ultimele 2 variante .

Iar daca mai si urmaresti sa faci poruncile Lui , inseamna ca iti pasa totusi unde ajungi,chiar daca stii ca este inviere, dar nu-i tot una daca inviezi pentru viata alaturi de Hrisots, sau pentru iadul despartirii de El.
Tu ca un bun observator ce esti, ti se pare ca cei care chiar si prin natura muncii si vocatiei lor sunt ferm convinsi ca dupa moarte EXISTA viata vesnica se comporta ca si cum nu le mai pasa de viata asta, daca maine dau tumorile, trombele, miocarditele avc-urile peste ei si mor?
Asa ii vezi tu?

Observi cumva ca NU sunt interesati de acumulari materiale, de placerile vietii, masini de lux, case, averi, vacante?

Hristos ar fi putut sa ii ia de mana pe toti Ucenicii Sai si sa le arate cum arata Iadul dupa care sa ii duca si in Rai pentru cateva clipe, dar totusi nu a facut-o, lasand aceste adevarate potentiale revelatii pe seama "increderii/CREZULUI pe CUVANT" EL stiind CLAR ca lumea asta a noastra este o lume in care PRIN ESENTA EI MAMONICo-Satanista nu te poti baza pe incredere ci pe CUNOASTERE DIRECTA, cum am sugerat mai sus si cum a si facut-o in fata ucenicilor si a multimilor infaptuind MINUNI( Cunoastere/dovada Directa)

Misterul mortii si a drumului de dupa moarte dupa mine constituie o alta coada de peste cu care ne-a lasat Mantuitorul.

Macar Apostolii lui Hristos sa fi fost singurii din istoria omenirii care s-au intors sa povesteasca ce ne asteapta dupa moarte.

Last edited by cozia; 24.09.2025 at 21:36:52.
Reply With Quote