View Single Post
Vechi 26.09.2025, 13:48:07
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Criză de cadre didactice în toată țara după ce sute de dascăli au demisionat. Dan Negru: Fiica mea n-are profesoară de matematică la unul dintre cele mai bune licee de stat din București

300 de posturi didactice au rămas neocupate, doar în capitală. Asta după ce profesorii și-au dat demisia în urma măsurilor de austeritate adoptate de Guvernul Bolojan.

Omul de televiziune Dan Negru a povestit cum fiica sa nu are profesor de matematică la unul dintre cele mai bune unități de învățământ din București.

„Fiica mea n-are profesoară de matematică la unul dintre cele mai bune licee de stat din București – profa și-a dat demisia. Sunt 300 de posturi didactice neocupate doar în Capitală.

Ieri, la TV, un analist-jurnalist spunea că tăierea salariilor profesorilor e „binemeritată” raportat la performanța lor. Din curiozitate, m-am uitat azi-dimineață pe audiența lui: Praf! Păi, într-o piață corectă, primul concediat după raportul salariu–performanță ar fi chiar el. Îi invit pe toți „analiștii” din talk show-urile să-și verifice audiențele și, dacă-s cu „zero virgulă”, să se întrebe cum de sunt plătiți așa?

De fapt PNL-USR au avut întodeauna interes să producă analfabetism, ca să poată trimite mână de lucru ieftină în afară și să aducă investiții ieftine în România, cu lucrători la bandă, cablaje și alte manopere prost plătite.

Nu s-ar dezvolta ceva din industria auto, altele decât volane și anvelope în România.