Citat:
Tocmai asta e problema, că internetul oferă doar iluzii, ai doar iluzia că ești interconectat, în realitate ești îndepărtat de acel om.
Chiar era pe bune că la o bătrână nu venise nimeni la înmormântare dintre prietenii de pe facebook, dar acolo avea „sute de prieteni”.
|
Total de acord cu tine , daca faci un scop din el,daca il lasi sa puna stapanire pe tine. Si eu ma intristez cand vad oameni depndenti in jur.
De cand vorbesc cu voi ,de vreo luna ,insa mie internetul nu mi se mai pare asa inutil.
Singura patima care am simtit-o a fost dorinta de a scrie si de a fi citit , si aia mi-am dat seama ca e o dorinta de marire.
Dar in rest ,mie mi s-a parut ok cum am vorbit noi, chiar daca tu, fara sa ma cunosti, ai inceput la fel ca si cu fata asta sa ma mitraliezi din orice pozitie ,dar pe de alta parte nici eu nu simteam ca ,chiar ma exprima ce zic ,aveam mustrarile mele de constiinta, asa ca nu m-am suparat . In fond esti un om bun, si am invatat sa te iau asa cum esti.
Dimpotriva , eu as incuraja-o la acest gen de experienta, sa aiba forta sa treaca peste unele comentarii acide, pentru ca este mult mai mare beneficul de a te deschide catre ceilalti, nu zic doar de noi, dar poate sunt si altii care nu comenteaza dar citesc, decat sa stai in gaoacea ta.
Fiecare are ratiunile lui pentru care prefera sa vorbeasca pe net, fiecare are controlul vietii lui in care poate sa faca si tot ce trebuie ,actiune ,fapte etc. si eu cred ca ar trebui sa facem din aceste intalniri o sarbatoare , ca si din cele cu oamenii reali.
Un cuvant bun si pe net si in viata lumineaza, un cuvant rau atinge si pe net ca si in viata.
Iar cunostintele din carti ,de ce nu am putea si aici sa le disuctam ? Cu ce afceteaza ca e net? Tot cuvinte scrise sunt?
Clar ca ar fi bine sa avem fapte cu care sa ne laudam, dar deocamdata astia suntem, si cat nu confundam viata cu netul,soi nu ne impiedica evolutia, eu zic ca suntem ok