Citat:
În prealabil postat de Iorest
Mulți n-au cu ce să se îmbrace, ce să mănânce, din ce să-și ia manuale școlare și tu vb de inteligență artificială care presupune cel puțin internet și smartphone sau tabletă, plus acces la curent electric.
Deja sunt școli care nu-și pot plăti întreținerea iarna.
Doar idiotul de Boc credea că tot românul are ipad prin 2010:
Boc despre iPad-ul lui: Mi l-am procurat singur, ca orice român
https://adevarul.ro/stiri-interne/ev...ur-696248.html
În mintea gogomanilor ăstora și în special a celor din tagma USR/PD-L/PNL, ei cred că peste tot e ca în câteva bule de prosperitate, gonflate artificial de prin Cluj, București și unele orașe mari, asta arată cât sunt de alienați față de realitate.
|
Ah, inseamna ca nu-ti este clar cat de accesibila or sa faca accesul la scolire prin ID-ul electronic, deja in derulare cu aplicatii pe telefon, "invatamantul fiind unul din Ïnstitutiile cu care suntem in DISCUTII"
Cred ca suntem la unison cu faptul ca telefon are orice boschetar cat de sarac lipit pamantului este.
Toti "lucratorii"strazilor, handicapati, infirmi, care lucreaza BANUL LA CERSIT pentru clanurile de cocalari au telefoane performante prin care, (Vazut si filmat de mine) sunt chemati la sfarsitul zilei intr-un gang sau parculet unde ii scutura de teancurile de pe bani si de INFORMATII care unde a mai plecat, ce boxe in apartamente si case mai sunt de spart si golit.
..si tu imi spui ca elevii n-au legatura la internet.
Pai telefonul ce este?
Stii cati isi faceau temele trimise de profi de pe telefon? Regiuni intregi rurale, pe tot globul nu numai la noi. Tableta este doar UN ECRAN MAI MARE, atata tot. Dar copiii in marea lor majoritate au vederea perfecta 20/20. Mananca telefonul pe paine!
Acum diferenta este ca mesajele le vei primi de la un sistem perfomant automat care are toate tipurile de interactiuni cu elevii programate, copiate si ïnsusite" de la profi REALI, interactiuni care acum pot fi puse in practica pana si in cele mai indepartate grajduri mizerabile, pline de balegar si stane in varf de munte, manastiri si catune obscure, depopulate cu doar trei copii de exemplu.
Au facut treaba asta tot in plandemie cand monitorizau cu IA-ul toate interactiunile ONLINE, la toate clasele si la toate nivelele. Tot curicumulul este in asteptare ptr a fi folosit in masa. Acum doar sporadic ici colo.
Iar daca refuzi spunand ca copilul n-are telefon, iti vor da unul pe loc. De telefoane nu se duce lipsa, bancile de exemplu vor avea miliarde de smartphonuri de dat, gata pentru folosire.
Concluzia:
NU ai nevoie de prosperitate. Obligativitatea ID-ului digi( ai vazut in Anglia) va fi adusa pe strada, la botul calului, la orice boschetar in caz ca vrea vre-o forma de ajutor de la stat.
Daca se descurca fara si "face pe nebunu'":))...treaba lui.