Citat:
În prealabil postat de apacurgatoare7
Gandesc foarte lumeste...si poate si asta contribuie la apasarea mea sufleteasca. Sunt la o rascruce de drumuri in viata mea, iar pentru a lua decizia cea buna, imi pun baza in Dumnezeu, ii caut indrumarea prin rugaciune, prin acatiste, prin cele religioase.
|
Sunt oameni cu probleme mult mai mari decat noi. Unii sunt batrani si bolnavi iar copiii nu se mai gandesc la ei, casele de copii abandonati de parinti sunt pline, altii tineri si cu boli in faza terminala, sunt sectiile de oncologie pline, nu vezi un pat liber, altii la 100-200km de noi sunt pe front, unii nu vor apuca ziua de maine. Muta-ti usor centru de greutate al gandurilor tale (care te coplesesc) catre problele altora, catre copii (daca ai), catre parinti si/sau bunici (daca mai sunt in viata) si te vei simti mult mai bine, garantat. Ai grija de sanatatea ta, atat fizica cat si mintala, faza asta cand esti coplesit de ganduri potrivnice poate anunta o depresie, majoritatea nu stiu cu ce se mananca asta, nici macar nu o inteleg.