Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru
O sa te dezamagesc dar nu am prea ascultat mai deloc conferinte , cateva doar , dar in general mi-au placut,dar am ascultat prea putine ca parerea mea sa fdie relevanta
|
Eu nu te-am întrebat întâmplător, ci relaționat cu ideea de cateheză, dacă tu de pe net unde poți derula înapoi nu reții nimic, darămite live unde poate nu ești atent când exprimă preotul ceva interesant.
Întâlnirile de la cateheză ar fi tot în linia conferințelor, doar că ar pune mai mulți întrebări cu privire la ce îi preocupă pe ei și la conferințe vin întrebări din sală.
Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru
Mereu am fost convins ca daca ar mai fi sfintii si har in ziua de azi, lumea ar da navala.
De exemplu mi-a placut relatarea vietii parintelui Gheronte Puiu din anii trecuti despre ajutorul maicii Domnului in perioada sa din pustietate,se vedea cum vorbea simplu si din inima.
|
Gherontie Puiu avea darul înainte vederii, i-a spus chiar și fostului preot Daniel Balaș când era de o șchioapă și era într-o vizită la mănăstire că va ajunge preot, dar nu se va împăca cu sistemul.
Probabil că sunt o mână de preoți cu harisme, dar nu se arată, fiindcă ar fi înșelați dacă ar zice despre ei că ei au har, că văd, că fac și dreg.