Da, este superba. Minunat este Dumnezeu intru Sfintii Lui...
Macar nu se comporta ca fariseii (stiu avem si uscaciunile noastre care ne mai fac de ras, dar macar sunt dati afara), dar la neo-protestanti....pfooooai....Vezi garla de fariseism peste tot. Mirosi de la distanta pe strada un neo-protestant.
Faimoasele slogane neo-protestante: "Doamne, iti multumesc ca nu sunt ca ortodocsii. Noi stim Biblia mai bine decat ortodocsii. Doamne, iti multumesc ca nu beau si fumez ca ortodocsii. Noi suntem deja mantuiti, nu ca ortodocsii care vor merge toti in Iad. Eu cand eram ortodox beam, fumam, acum am venit la Domnul (adica a trecut la o secta, nu la Domnul) (si a intrat in pacatul mandriei). Ortohoti, pagani, ortoidolatrii, Parascheva, Moaste, Popi, Icoane. "
Fata neo-protestanta in adunarea ei: "Ai auzit, fata, ce a facut ortodocsul ala? A pupat Moaste si icoane. Ce pagan ortoidolatru..."... ooooohmg :))
Si asta vine de la "crestinii" din adunarea Profides a lui Tony Berbece (care este infiltrat in AUR): "Eu sunt ortodox, dar ma inchin numai lui Isus Hristos, Domnul nostru, nu ma inchin la moaste, icoane, si urasc Sf. Impartasanie. Cine a citit Biblia nu se va inchina la icoane, ia uite ce zice chip cioplit, idol.... ia uite daca nu faci botezul Marcu 16, 16, vei merge in Iad (adica sa trec la ei la secte sa fac botezul lor, al doilea botez)"
Si mai este una tot de la Profides si de cele non-denominationale: "Iisus nu avea o religie. Trebuie sa ai o relatie personala cu el. Religiile sunt politica, nu relatie personala cu Iisus"
Ce vorbe am primit si eu personal: "Iesi din Biserica Ortodoxa. Si intoarce-te la Scriptura" =))) :))))
Alti neo-protestanti mai maleabili zic: "Nu trebuie sa iti schimbi religia, doar relatia ta personala cu iisus este adevarata".
Si o parte din penticostali spun ca: "Eu sunt Sfant. Tu esti?" :)))
Pe bune? :))
Last edited by Adr.iu91; 15.10.2025 at 12:58:19.
|