View Single Post
Vechi 09.04.2008, 21:38:16
Noesis Noesis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mdosat
Citat:
În prealabil postat de Noesis
Eh, Dia, cred ca stii si tu, este un adevar care doare. Au trebuit mii de ani pentru ca femeia sa aiba cat de cat aceleasi drepturi ca si un barbat. Si asta nu s-a intamplat din cauza crestinismului, din pacate.
SI din nefericire, sunt multi in biserica ortodoxa care inca cred ca femeia este o fiinta inferioara, supusa pacatului, care induce in pacat, si slaba la minte si la vointa. Ce sa faci, incetul poate s-or mai indrepta lucrurile.
Fratilor e un subiect extrem de vast (am scris si mai sus), nu putem trata prea superficial asemenea chestiuni. De unde stii Noesis ce cred cei din Biserica Ortodoxa? Poate ne inveti si pe noi ortodocsii. "Nu s-a intamplat din cauza crestinismului, DIN PACATE?!?!". Pardon, dumneata esti crestin? Vorbesti de crestinism si de Biserica Ortodoxa de parca ai vorbi despre trend-uri demodate, ma ierti dar asta e impresia. Daca ai cat de cat cultura, ai idee totusi ce exprimi atunci cand vorbesti de crestinism, Ortodoxie...Esti cumva o piesa a sistemului macroeconomic controlat de gandirea nihilista (de tip New Age) a zilelor acestea? Vorbesti de parca ai fi un avatar al lui Krisna care rescrie Bhagavad - Gita...
Mdosat, la toate intrebarile tale despre mine, raspunsul este nu, nu, nu, si iar nu.
Si eu fac parte din Biserica ORtodoxa deci stiu cam ce gandesc unii dintre membrii ei. Citeste cu atentie, nu am spus ca toata lumea din BOR gandeste la fel, ci doar unii.
Poti sa ma contrazici cat vrei, dar nu cred ca poti sa convingi pe nimeni ca femeile au capatat drept de vot din cauza ca BOR s-a luptat pentru asta. Ai sa spui ca dreptul la vot nu e important, dar este.

Am destula cultura, dar vrei sa ma lamuresti si pe mine ce treaba are sistemul macroeconomic cu gandirea nihilista de tip New Age?? daca imi aduc bine aminte de la cursul de macroeconomie, sisteme macroeconomice au existat de cand lumea, de cand exista state care interactioneaza unul cu altul. Nu vad legatura dintre comert, dobanzi, etc si New Age.

Din pacate in unele respecte cultura mea e mai limitata. Nu am citit Bhagavad-Gita, si nici nu am de gand. Nu stiu ce treaba are Bhagavad-Gita cu crestinismul si egalitatea femeilor cu barbatii.
Reply With Quote