Citat:
În prealabil postat de oni91
Nu am accesat tot ce era pe acel site, insa stiu situatia cainelui lasat sa moara de foame si de sete in numele "artei". La inceput m-am ingrozit, apoi...mi-am adus aminte de unii caini de pe la noi de pe la tara...si m-am intrebat de ce ne sensibilizam mereu la situatii a caror rezolvare nu sta in mainile noastre si nu luam acasa cainii numai piele si oase pe pe strazi(pe mine oricum nu ma lasa mama:()...sau de ce nu salvam cainii legati de tarani cu sarme sau cu sfori care rod carnea animalului pana la sange,lasat sa moara de foame si de sete chiar de catre stapan?Eu zic sa ne uitam mai intai in curtea noastra si apoi in cea a vecinului.;)
|
Ba sta si in mainile noastre,si in mainile toturor celor ce se indura sa voteze tot pe acea adresa de site revolta lor fata de aceste fapte satanice a unor ceaturi ale...(satanei?).Pentru ca sincer nu pot sa cred ca Dumnezeu a putut sa creeze asemenea bestii venite parca din strafundurile iadului pe care nici cele mai dure filme horror nu le poate egala vreodata....nu pot intelege,cum adica omul a fost creat dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu,in ce sens? Ca suflet,in nici un caz! Si atunci cum? Cat despre ceea ce vezi pe la noi,cu taranii(si nu numai),cand intalnesti o asemenea situatie,nu mai sta pe ganduri! Pune mana pe cel mai apropiat obiect mai solid si de preferabil cat mai lung, si "aratai" "stapanului" cam cum NU trebuie sa se poarte cu o fiinta nevinovata.....iar daca crezi ca nu faci fata,mai cheama niste prieteni(cum am facut eu acum cativa ani cu un "propietar" de catel ce il lovea pe scara blocului unde stateam mai demult....te asigur ca animalele siau castigat din seara aia,in persoana vecinului meu,unul dintre cei mai loiali prieteni,un adevarat aparator al drepturilor lor.......urmeazami sfatul,efect intotdeauna garantat 100% !!!:D