View Single Post
Vechi 18.10.2025, 22:50:03
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Wink

Acum nu stiu cum mai este dar nu demult manastirile primeau lucratori fara pretentii imediate de a deveni calugari. Fiind acolo vedea tanarul/batranul ce si cum.

In pozitia asta fiind de muncitor intradevar daca ma gandesc bine nu conteaza ca ai ales o perioada definita sa intri in slujba la ei, munca de jos pe motive de deceptii in dragoste sau orice.

Acolo fiind te lamuresti singur ce doresti sa faci, si cat de mult esti dispus sa participi la slujbe.

Eu iti recomand sa incerci la Arhiepiscopia Cozia ca punct de plecare in gasirea unui plasament. Ei au o serie de manastiri sub ascultare si pot suna/intreba direct la staretii de acolo ce posibilitati de angajare au in zona/manastirea lor.

Iti doresc sa mergi linistit cu Dumnezeu Inainte si sa gasesti ce cauti pentru liniste interioara.

Repet, mi se pare o idee extraordinara sa te linistesti prin efort fizic in zonele bio cu adevarat atinse de Duhul Sfant al naturii din Rezervatia naturala Cozia.