Citat:
În prealabil postat de Militaru
Da. Sigur ca da. Am descris mai sus situația dânsei când am făcut apel la rugăciune. Maica este in viata si cauta loc intr-o mânăstire sau Așezământ monahal unde sa fie îngrijită.
|
Bun, ma bucur ca s-a clarificat ca vorbim de aceeasi Maica Pahomia. Insa, in articolul pe care l-am citit, de pe Doxologia, se spune ca la finalul cartii dedicate Maicii Pahomia, ca: Ucenica sa, actuala egumenă, Maica Mihaela Costache, povestește minunata atmosferă de dragoste prin care Maica Pahomia a știut să îmbrățișeze nevoința sa și nevoința celor crescute de ea. În finalul poveștii vieții acestei minunate icoane de femeie a Bisericii, Maicile scriu: „Pentru dragostea față de mănăstire, pentru dragostea față de cei în suferință, pentru pomenirea morților și pentru dragostea în care și-a crescut și educat ucenițele, Dumnezeu i-a rânduit o trecere la cele veșnice după cum își dorea, în luna florilor, în Săptămâna Luminată, când se cântă Hristos a Înviat!”
Cum este in viata, daca Maicile de la Pasarea scriu despre ea ca nu mai este in viata?