View Single Post
Vechi 28.10.2025, 22:56:45
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Militaru Vezi mesajul
Da. Sigur ca da. Am descris mai sus situația dânsei când am făcut apel la rugăciune. Maica este in viata si cauta loc intr-o mânăstire sau Așezământ monahal unde sa fie îngrijită.
Bun, ma bucur ca s-a clarificat ca vorbim de aceeasi Maica Pahomia. Insa, in articolul pe care l-am citit, de pe Doxologia, se spune ca la finalul cartii dedicate Maicii Pahomia, ca: Ucenica sa, actuala egumenă, Maica Mihaela Costache, povestește minunata atmosferă de dragoste prin care Maica Pahomia a știut să îmbrățișeze nevoința sa și nevoința celor crescute de ea. În finalul poveștii vieții acestei minunate icoane de femeie a Bisericii, Maicile scriu: „Pentru dragostea față de mănăstire, pentru dragostea față de cei în suferință, pentru pomenirea morților și pentru dragostea în care și-a crescut și educat ucenițele, Dumnezeu i-a rânduit o trecere la cele veșnice după cum își dorea, în luna florilor, în Săptămâna Luminată, când se cântă Hristos a Înviat!”

Cum este in viata, daca Maicile de la Pasarea scriu despre ea ca nu mai este in viata?
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote