View Single Post
Vechi 06.11.2025, 09:59:20
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Ce vad eu din expozeul asta este urletul celor cu bani mulți făcuți prin finanțări din afara…așa care scrâșnesc din dinți pe motiv ca ei cu familiile lor nu au unde să-și parcheze cele 4-5 mașini ale familiei.
În București ca și peste tot marea majoritate refuză să folosească transportul în comun deși este foarte decent. Deși tot traficul este câteodată blocat frenezia îi mâna pe toți ca pe apucați de streche să se afișeze peste tot ca dobitocii cu mașinile.
Iulian Capsali e candidatul familiei tradiționale la europarlamentarele din 2014 practic e precursor AUR, Șoșoacă, el a deschis calea cum se zice și dacă lumea era atentă de atunci nu mai treceam așa mizerabil prin toate marile evenimente politice incendiu Colectiv, Referendumul pt Familie, Inaugurarea Catedralei, Plandemonia sanitară, fiindcă aveam cap și se coagula de atunci un fenomen politic care să genereze anticorpii sociali.

Parcă avea 9 copii, a fost pe baricade și la Referendumul pt Familie și în criza pandemică, de la el citeam despre câteva medicamente rare pe care statul le ascundea, interzicea sau condiționa, de unde reiese snobism sau ce ai rezumat în concluzii ?
Nu mai spun că a fost în balcon la fenomenul Piața Universității.

Chiar e real că șinele nu prezintă siguranță fiind foarte vechi, stai și vreo 30 de minute minim după nr de autobuz care te interesează știu că am fost, plus hoții din buzunare.

În Viena stai maxim 15 minute la orice mijloc și în medie 7 minute, iar cel mai puțin 5 minute.

Last edited by Iorest; 06.11.2025 at 14:06:31.
Reply With Quote