Citat:
În prealabil postat de Iorest
1.Iulian Capsali
2. ...stai și vreo 30 de minute minim după nr de autobuz care te interesează știu că am fost, plus hoții din buzunare.
|
1. Eu am descris doar ce se vede cu ochiul liber in jurul, in oras/cartierele noastre strict legat de continutul articolului scris de acest om. Cu el n-am absolut nimic, si nici nu-l cunosc...
2. Mai te contrazic. In Bucuresti circul mai tot timpul cu transportul in comun si pot sa zic ca sunt foarte multumit, timpi de asteptare minimi. Chiar si noaptea se circula bine si punctual cu rutele de noapte. Si chiar este foarte fain sa stai relaxat sa te duca autobuzul fara sa fie nevoie sa te treaa toate alea.
Voiam doar sa punctez anumite aspecte care reprezinta cauza directa a crizei in special energetice prin care trecem si care din nefericire se va adanci si in combinatie cu alte mizerii care se apropie la granita va lua forme din pacate sinistre. Azi ai vazul ca am primit confirmarea nenorocirii care ne paste in stirile zilei...ales bules!
UNELE TIPURI DE SCHIMBARI incep cu noi, dar doar unele, nu toate. Cele mari si monumentale creionate de marii smecheri planetari sunt de neschimbat de omul mic, pricajit si obidit.