View Single Post
Vechi 08.11.2025, 22:41:21
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioapop Vezi mesajul

Sunt nelămurită: E în regulă, din perspectivă Ortodoxă, să folosim un produs creativ (o poveste) generată de A.I.?
Nu este nimic creativ in a iti atasa fotografia intr-o poveste gata scrisa de un robot care imita inteligenta cu scopul de a slabi umanitatea si de a o face vulnerabila.

Daca vrei ca fata ta sa fie ea creativa, productiva, pe viitor cu o etica buna a muncii vezi ca exista programele simple scolare, cu reala valoare educativa de caracter al micilor cititori, unde de la inceput pana la sfarsit copilul isi creaza propria poveste, unde, de ce nu, daca doreste isi poate atasa si fotografia ei si a familiei.

Mult succes mai ales in a nu-ti pierde discernamantul de mama si nu de partenera sau prietena a copilului tau!

Deasemenea recomandarea mea de parinte cu copii deja formati este sa nu ii dai acces la telefoane smart pana nu creste mare. Daca cere pentru "siguranta" oferiti-i unul Nokia cu butoane fara internet. Noi asa am facut si a fost foarte bine

Ma crezi sau nu, treaba ta :) Eu mi-am facut datoria sa te previn!

Doamne Ajuta!

Last edited by cozia; 08.11.2025 at 23:06:04.
Reply With Quote