View Single Post
Vechi 13.11.2025, 15:44:00
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Normal ca nu este, eu doar am descris cum suntem oficialsi fara ocolisuri perceputi de ei la wef ONU, si in ce directie suntem manati, sistem cu care sunt familiarizati si politicienii nostri la modul direct, implementare obligatorie.

Singura noastra sansa este inertia felului mioritic( Slava Domnului) intarzierea specifica romaneasca, balcanica de implementare a acestor directive.

Stiu ca ai nostri negociaza tare de tot desi in aparenta nu se vede.
Văd cât de tare negociază, Paștile și Floriile interzise deși se puteau face că fac controale, șterg prin Biserică, dezinfectează și să lase un nr limitat înăuntru și restul afară pe lângă.

După când a fost vorba de cedat către Ukr bani, arme(plătite tot din bani de la buget), pionieri, Slovacia, Ungaria, Polonia au zis că nu vor să fie absorbite într-un conflict.

Până și ca nr de refugiați ukr, Ungaria are cei mai puțini.

Acum când e vorba de prețul la pompă care a sărit spre 8 lei / litru - diesel, în doar o săptămână fiindcă am urmărit zilnic evoluția - repede ei închid rafinăria de la Lukoil, în loc să o preia sau să facă cumva să ținem prețul în balanță.

Cel mai scump kilowatt la energia electrică din toată Europa, așa negociază ai noștri dur.

Dacă erau niște patrioți în plandemie mergeau piețele de legume, ca la unguri care au deschis continuu.