Citat:
În prealabil postat de cozia
MAI Direct inseamna sa avem un contact IN PREZENT, permanent cu Mantuitorul prin scrieri pe cer, pe munti, pe frunze, pe ce vrei tu, nu pe o afirmatie facuta acum 2000 de ani in particular fara sa fie documentata de scriitori independenti ai lumii antice.
Ok, sa zicem ca asa a fost sa fie. Nu-i bai! Insa in cazul asta eu ma asez in rand cu femeia Samariteanca si cu credinta voi astepta sa ma LAMUREASCA personal MESIA CAND VINE si pentru NOI A DOUA OARA.
|
E fascinant cum te incapatanezi pe cate o idee, zic incapatanare in sensul frumos. Adica si eu la inceput imi doream sa vad scris pe cer , sa vad minuni , si eram cumva convins ca asa ar trebui sa fie , ca Dumnezeu in simplitatea Lui se poate dezvalui daca vrea.
Dar sper ca pana si tu accepti ca nu ar putea sa se dezvaluiasca tuturor, ca atunci cum ar mai tria credinciosii de necredinciosi.
Toata credinta se bazeaza pe aceasta nevedere , pe credinta prin minte si suflet, pe un suflet de copil , iar tu vii cu seninatate si spui ca ai vrea totul,ca ai vrea sa Il vezi ,sa iti scrie.
Dumnezeu iti zice prin Fiul
"Un neam viclean si prea curvar cere un semn, dar nu i se va da alt semn decat semnul prorocului Iona"
Dar tot el zice :"Fericit cei cu inima curata ,ca aceea vor vedea pe Dumnezeu"
Eu admir incapatanarea ta de a cauta acel semn vazut, caci stiu ca intr-o zi te va duce la a pretui ce avem : Invierea din morti a Fiului Omului. Acesta e cel mai mare si singurul semn de care avem nevoie, mai mult chiar decat a cerut bogatul in iad lui Lazar.