Citat:
În prealabil postat de cozia
Vorbesti prostii!
Stim foarte bine la ce monstri se refera.
In nici un caz la noi.
Daca era asa acelasi raspuns i l-ar fi dat Apostolului Toma cand acesta cu sinceritate si suflet de copil i-a cerut sa-l cerceteze de rani ca sa se convinga..., stiind cata minciuna, josnicie, ticalosie si viclenie exista in lumea lor, mai ales in lumea lor de acolo si de atunci.
Si dupa cum vezi PANTOCRATORUL nu numai ca nu l-a certat ci l-a luat de mana ca sa-i arate clar, sa vada si sa simta cu precizie ca nu este o minciuna. El isusi stiindu-i pe toti mincinosii ordinari si interlopii din zona.
...asa ca mai usor cu citatele fara legatura
|
Eu am zis ca inteleg sufletul tau care tanjeste dupa aratartea directa a lui Hristos ,asa am intels eu din ce spui , (sau poate chiar al lui Dumnezeu ai vrea ?) , desi ideile tale mi se pare undeva la inceputurile credintei, cel putin raportat cum le aveam si eu cand doream sa vad cu ochii. Nu e neaparat rau sa vrei sa vezi cu ochii, e doar un pas spre vederea cu sufletul. Si asa am si zis ca ai in tine copilaria si sinceritatea aceea care cauta direct la tinta. Dumnezeu o ingaduie la Toma, dar nu fara a ii ferici pe cei mult mai multi, care nu vor avea privilegiul vederii "Fericiti cei c e nu au vazut si au crezut"
Toata credinta si tot mesajul evanghelic ,insasi aratarea temporara a Mantuitorului doar cativa ani in istoria umanitatii, este pentru a trece de la a te baza pe vedere ta, la a te baza pe credinta , care e o privire mai ascutita decat dovezile vazute
Cat despre jignirile care mi le aduci repetat in ultimele postari, le atribui tot copilariei tale (nu vorbesc de varsta aici) , sau convingerii tale ca lucrurile pot fi intelese numai asa cum le vezi tu ,si de aceea ti se pare ciudat ce zice celalalt, daca incearca sa te inteleaga.
Ma resemenz totusi ca si asta e tot un fel de credinta, credinta in ideile tale.