View Single Post
Vechi 18.11.2025, 00:44:26
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Eu am zis ca inteleg sufletul tau care tanjeste dupa aratartea directa a lui Hristos
Stai calm ca nu tanjeste nimeni dupa nimic.

La un moment dat in Ev. Matei 11, 2-15 Ioan Botezatorul a trimis pe doi dintre ucenicii lui la Iisus ca sa-l intrebe daca intradevar El este Messia?

"Tu ești Cel ce vine sau să așteptăm pe altul?"

Stii ce le-a raspuns Iisus, fiind vorba aia in acelasi cadru spatio-temporal, nu la o distanta de 2000 de ani? Era vorba aia , in inchisoarela o aruncatura de bat nu peste mari si tari. Adica, toate minunile facute erau imediat aflate de toti din zona.

"Și Iisus, răspunzând, le-a zis: Mergeți și spuneți lui Ioan cele ce auziți și vedeți: Orbii își capătă vederea și șchiopii umblă, leproșii se curățesc și surzii aud, morții înviază și săracilor li se binevestește. Și fericit este acela care nu se va sminti în privința Mea."

Deci, ce concluzie tragi din asta, hai sa te vad?

Si nu este un oarecare de pe strada care isi pune problema asta ci vorbim de Ioan Botezatorul! Atentie!

Last edited by cozia; 18.11.2025 at 00:59:12.
Reply With Quote