View Single Post
Vechi 18.11.2025, 01:06:52
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Este clar ca vor in mod planificat si sistemic sa ne readuca in anii '90. pachet in combinatie cu anumite aspecte de-a dreptul vomitive ale ceausismului( de genul ...Ciocu' mic si stai cu frica, Rabda si... ai MARE grija ce impresii ii lasi Imitatiei de Inteligenta pe smartfon in socializari)
E mai rău ca în anii 90, atunci era tineret mult, se muncea intensiv în agricultură și se supraviețuia din asta, satul era mai populat, trăiau Marii Duhovnici, oamenii aveau altă omenie în ei, naționala chiar juca fotbal și la fel și echipele olimpice produceau performanță chiar și chiar și când ieșeau pe locul 5 te uitai la ei ca la niște eroi la ce lupte titanice se dădeau.

Citat:
Cand vezi ca lumea nu mai are decat ciurucuri cu mesaje prostesti cu care sa se imbrace la Biserica, sau ca in transportul in comun incet incet se RE-introneaza mirosul de nespalare, transpiratii si semne de boli transmisibile, inseamna ca este precum zici frate...tara este in belea majora.

Si ce ne mai asteapta! Fereasca Dumnezeu!
Păi o să ne mănânce păduchii și epidemiile cât de curând, nici nu mă îndoiesc de asta, mergi puțin în tramvai sau autobuz, sub 40 de minute și simți niște mirosuri pe acolo, de aceea și evit transportul în comun, pe lângă hoți și timpii de așteptare.

Citat:
Dar din nou, umorul generat de fenomene de genul asta nu cred ca-si au locul intr-o dizertatie academica de Masterat, ca daca este inseamna ca cu adevarat am ajuns ca tara si umanitate de kkt rau de tot.
Există cărți cu întâmplări nostime din viața Bisericii publicate de edituri oficiale B.O.R. sau colaboratori și vândute în rețeaua lor, arată că până la urmă sunt umani, nu robotici.