View Single Post
Vechi 10.04.2008, 06:46:57
razvan_m
Guest

Implicit

Citat:
Citand veilur
Quasar, eu sunt de parere ca buletinele acelea cu cod de bare nu au cum sa fie numarul fiarei, pentru ca spune clar in Biblie ca numarul fiarei trebuie pus pe mana sau pe frunte, si cum Sf. Vasile cel Mare ne spune foarte clar sa nu interpretam Biblia, ci sa credem exact cum scrie in Scriptura. Asadar cand voi vedea ca oamenii se inseamna cu acel semn pe mana dreapta(nu cred ca cineva si-l va pune pe frunte), atunci am sa ma opun si nu voi accepta, insa pana atunci mai sunt niste ani inainte.
Frate Veilur,

Din cate am inteles ca se practica in Occident, aceste buletine cu cod de bare sunt niste cartele (evit sa spun card-uri, caci daca cititi invers cuvantul card iese ceva cu rezonanta clara de iad...) magnetice universale folosite atat ca si buletine, cartele de asigurari de sanatate (fara astea, nu veti mai avea acces la sistemul asigurarilor sociale de sanatate...), cartele pentru ATM-uri bancare (fara ele nu veti mai putea avea acces la bani...)si in, general, cartele pentru tot unde-si mai inchipuie guvernele occidentale secularizate ca ar putea fi folosite. Fiind o cartela magnetica si universala, ea poate inmagazina unu numar foarte mare de date despre posesorul ei, care pot fi citite via sateliti de supraveghere (de care guvernele occidentale dispun iarasi din belsug) si ca urmare, reprezinta o preinchipuire (satanica) a cipului, care dupa al treilea razboi mondial (declansat de refuzul palestinienilor musulmani de a ceda locul unei moschei a lor evreilor pentru reconstruirea Templului lui Solomon, caci acel loc constituie amplasamentul original al vechiului Templu ridicat de regele Solomon)va fi implantat in frunte sau in mana dreapta. Cip ce avea rolul de a impiedica pe cel implantat sa-si mai faca Sfanta Cruce sau sa mai poata face o rugaciune catre Domnul (deoarece, pare-se ca cipul implantat va modifica, prin fenomenul de rezonanta, frecventa naturala de lucru a creierului uman (cam 15 hertzi), ducand-o undeva la o valoare si mai joasa).

Doamne ajuta, frate Veilur!

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mantuieste, Doamne, poporul Tau si binecuvinteaza mostenirea Ta.
Biruinta binecredinciosilor crestini asupra celui potrivnic daruieste!
Reply With Quote