Citat:
|
Gresesti, eu nu am zis SEMN, tu ai zis asta. Eu am zis Scriere, explicatie, lamurire, clarificare( In conditiile minciunii Generalizate de pe Pamant), scrisa in cuvinte pe care sa le intelegem oriunde pe planeta ne-am afla indiferent de etnie. Lasa-ma te rog cu metaforele, semnele, traznetele, tunetele omului primitiv... si alte abureli literare ale limbajului figurativ.
|
Citatul e de la Domnul
„Neam viclean și adulter cere semn, dar nu i se va da alt semn decât semnul prorocului Iona.” Matei 29
Dar ma intereseaza in continuare la ce fel de "Scriere, explicatie, lamurire, clarificare" te referi?
Adica ai vrea ca Duimnezeu sa ne dea detalii despre El insursi prin alt fel de scrieri decat a facut-o deja , adica prin Cuvantulul Fiului?
Sa ne explice acel Cuvant mai bine, sau sa vina cu precizari noi ,care nu au fost incluse in Cuvantul Fiului?
Sau sa ne zica in mod mai clar ca El exista?
PS reciteste si tu putin cum te adresezi . E drept ca mesajul e inainte de a zice ca iti pare rau, dar abunda de :incorect, gresesti,glumesti, ai grija etc. Eu vreau doar sa vorbim , si daca pui asa problemele indepartezi lumea ,si o sa te simti si tu nemultumit de tine. Nu sunt suparacios, doar zic ca e in folosul tau si al dialogului.