View Single Post
Vechi 24.11.2025, 00:36:26
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Citatul e de la Domnul
„Neam viclean și adulter cere semn, dar nu i se va da alt semn decât semnul prorocului Iona.” Matei 29
Da, adevarat. Cateodata cand suntem cu mintea tacuta il intelegem pe Creator si fiintele neorganice care-l inconjoara(ajutoarele) la nivel de simturi prin semne, insa in cazul nostru in care suntem intr-o galceava continua cu zecile de Denominațiuni religioase avem nevoie de un exposeu, o miniconferinta cu un reprezentant al Creatorului lumii.

Gandeste-te ca nu este ceva imposibil sau exagerat.

Marii Patriarhi ai VT erau intr-un dialog VERBAL practic continuu cu Dumnezeu, pana la detalii de genul planului de contruire a Arcii lui Noe, iti dai seama!!! Dumnezeu Cuvantul timp de luni intregi, chiar ani in fiecare dimineata il scolea pe NOE in timp ce cesta isi bea cafeaua intr-ale constructiilor navale...o adevarata universitate a cerului DIRECT DE LA CREATOR prin Cuvant.

Deasemenea Maria a fost instiintata prin vorbe nu tufiduri arzande, traznete sau croncanit de ciori ca il va naste pe Mantuitorul Lumii. Deasemenea sotul ei Iosif a fost instiintat direct prin vorbe.

Citat:
Dar ma intereseaza in continuare la ce fel de "Scriere, explicatie, lamurire, clarificare" te referi?
La asta ma refer!. Dumnezeu nu are nici o problema sa tina prelegeri VERBALE clarificatoare despre toate detaliile asa cum ne-a promis prin Prooroci " ca va veni Mesia si ne va lamuri verbal ce si cum in caz ca de 2000 de ani ani ne-am ratacit in hatisul mincinilor si a vicleniei omenesti.

Citat:
Adica ai vrea ca Duimnezeu sa ne dea detalii despre El insursi prin alt fel de scrieri decat a facut-o deja , adica prin Cuvantulul Fiului?
Absolut, asa trebuie sa se intample. Iar acum in vremurile de Apoi, ni s-a promis ca vrem nu vrem, indiferent daca suntem pregatiti pentru asa ceva Harul Domnului se va revarsa peste noi iar prin puterea pe care o vom capata vom fi martorii vizuali si auditivi ai unor fenomene extraordinare monumentale. Faptul ca IA-la este impinsa cu o viteza fantastica pentru a=si asuma fals "rolul" de GOD al omenirii confirma ca ne apropiem de acel moment.

Nu-mi vine sa cred ca generatia asta va fi martora la asa ceva, de o asemenea anvergura universala.

Citat:
Sa ne explice acel Cuvant mai bine, sau sa vina cu precizari noi ,care nu au fost incluse in Cuvantul Fiului?
Ambele, si nu este nici un pacat sa cerem acest lucru, tocmai pentru ca DUmnezeu stie cu ce viclenie extrema si turbata de furie si invidie avem de a face aici printre noi, noi cei ce ne dorim cu adevarat uniunea cu El.

Citat:
Sau sa ne zica in mod mai clar ca El exista?
Orice, inclusiv acest detaliu desi multi dintre noi suntem convinsi ca a existat Creatia si Creatorul exista. O confirmare directa nu a stricat niciodata. Cei care zic contrariul ca suntem obraznici si cu tupeu, au de fapt o alta agenda....parerea mea!

Citat:
PS reciteste si tu putin cum te adresezi . E drept ca mesajul e inainte de a zice ca iti pare rau, dar abunda de :incorect, gresesti,glumesti, ai grija etc. Eu vreau doar sa vorbim , si daca pui asa problemele indepartezi lumea ,si o sa te simti si tu nemultumit de tine. Nu sunt suparacios, doar zic ca e in folosul tau si al dialogului.
Da, scuzele mele o sa fiu mai atent!