Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru
Citatul e de la Domnul
„Neam viclean și adulter cere semn, dar nu i se va da alt semn decât semnul prorocului Iona.” Matei 29
|
Da, adevarat. Cateodata cand suntem cu mintea tacuta il intelegem pe Creator si fiintele neorganice care-l inconjoara(ajutoarele) la nivel de simturi prin semne, insa in cazul nostru in care suntem intr-o galceava continua cu zecile de Denominațiuni religioase avem nevoie de un exposeu, o miniconferinta cu un reprezentant al Creatorului lumii.
Gandeste-te ca nu este ceva imposibil sau exagerat.
Marii Patriarhi ai VT erau intr-un dialog VERBAL practic continuu cu Dumnezeu, pana la detalii de genul planului de contruire a Arcii lui Noe, iti dai seama!!! Dumnezeu Cuvantul timp de luni intregi, chiar ani in fiecare dimineata il scolea pe NOE in timp ce cesta isi bea cafeaua intr-ale constructiilor navale...o adevarata universitate a cerului DIRECT DE LA CREATOR prin Cuvant.
Deasemenea Maria a fost instiintata prin vorbe nu tufiduri arzande, traznete sau croncanit de ciori ca il va naste pe Mantuitorul Lumii. Deasemenea sotul ei Iosif a fost instiintat direct prin vorbe.
Citat:
Dar ma intereseaza in continuare la ce fel de "Scriere, explicatie, lamurire, clarificare" te referi?
|
La asta ma refer!. Dumnezeu nu are nici o problema sa tina prelegeri VERBALE clarificatoare despre toate detaliile asa cum ne-a promis prin Prooroci " ca va veni Mesia si ne va lamuri verbal ce si cum in caz ca de 2000 de ani ani ne-am ratacit in hatisul mincinilor si a vicleniei omenesti.
Citat:
Adica ai vrea ca Duimnezeu sa ne dea detalii despre El insursi prin alt fel de scrieri decat a facut-o deja , adica prin Cuvantulul Fiului?
|
Absolut, asa trebuie sa se intample. Iar acum in vremurile de Apoi, ni s-a promis ca vrem nu vrem, indiferent daca suntem pregatiti pentru asa ceva Harul Domnului se va revarsa peste noi iar prin puterea pe care o vom capata vom fi martorii vizuali si auditivi ai unor fenomene extraordinare monumentale. Faptul ca IA-la este impinsa cu o viteza fantastica pentru a=si asuma fals "rolul" de GOD al omenirii confirma ca ne apropiem de acel moment.
Nu-mi vine sa cred ca generatia asta va fi martora la asa ceva, de o asemenea anvergura universala.
Citat:
Sa ne explice acel Cuvant mai bine, sau sa vina cu precizari noi ,care nu au fost incluse in Cuvantul Fiului?
|
Ambele, si nu este nici un pacat sa cerem acest lucru,
tocmai pentru ca DUmnezeu stie cu ce viclenie extrema si turbata de furie si invidie avem de a face aici printre noi, noi cei ce ne dorim cu adevarat uniunea cu El.
Citat:
Sau sa ne zica in mod mai clar ca El exista?
|
Orice, inclusiv acest detaliu desi multi dintre noi suntem convinsi ca a existat Creatia si Creatorul exista. O confirmare directa nu a stricat niciodata.
Cei care zic contrariul ca suntem obraznici si cu tupeu, au de fapt o alta agenda....parerea mea!
Citat:
PS reciteste si tu putin cum te adresezi . E drept ca mesajul e inainte de a zice ca iti pare rau, dar abunda de :incorect, gresesti,glumesti, ai grija etc. Eu vreau doar sa vorbim , si daca pui asa problemele indepartezi lumea ,si o sa te simti si tu nemultumit de tine. Nu sunt suparacios, doar zic ca e in folosul tau si al dialogului.
|
Da, scuzele mele o sa fiu mai atent!