View Single Post
Vechi 25.11.2025, 01:17:39
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Matei 3:13-17
În acest timp a venit Iisus din Galileea la Iordan ca să fie botezat de către Ioan. Ioan însă căuta să-L oprească zicând: „Eu ar trebui să fiu botezat de Tine și Tu vii la mine?” Iisus însă i-a răspuns: „Lasă acum! Fiindcă așa se cuvine, ca să împlinim tot ceea ce este drept.” Atunci Ioan L-a lăsat. După ce a fost botezat, Iisus a ieșit îndată din apă și deodată cerurile s-au deschis și Duhul lui Dumnezeu s-a văzut coborând ca un porumbel și așezându-se peste El.

Dupa cum vezi Duhul Sfant s-a asezat numai peste Iisus, nu si peste multimile pe care Ioan ii boteza INDIVIDUAL in raul Iordan. Peste ei nu venea porumbelul. Ca urmare ei aveau de muncit la a invita Duhul Sfant peste ei. Eu unul asa inteleg din ce este scris dar si din viata pe care am dus-o , citind studiind si observand totul in jurul meu cu mare atentie: bolile cumplite cronice, cancerele, tumorile, accidentele, nebuniile la cap, psihozele, Adictiile turbate de tot felul la ambele sexe...toate in randul celor botezati de toate varstele, atentie!. Fereasca Dumnezeu!

Matei 4:10-11
Atunci Isus i-a zis: „Pleacă, Satano, căci este scris: Domnului, Dumnezeului tău , să I te închini și numai Lui să-I slujești. ” Atunci Diavolul L-a lăsat și iată că au venit niște îngeri care Îi slujeau.

Deasemenea aici, imadiat cum Iisus si-a exprimat cu voce tare loialitatea Sa fata de Dumnezeu Tatal, cum au aparut din neant niste ingeri, posibil mai multi de doi, poate o ceata care in mod evident nu l-au parasit pe parcursul vietii lui scurte de trei ani cand a reaparut intre oameni.

Cu alte cuvinte, ce intelegem noi din asta este faptul ca in timp ce El era cu ucenicii, cu multimile, cand era chinuit si batut, ingerii respectivi erau in PERMANENTA CU EL! Ii vedea in permannenta, fara insa sa comunice si celor din jur ceea ce vede el si pe cine are linga El in permanenta...din motive lesne de inteles...

Deci cand ai Duhul Sfant peste tine, in tine, incepi sa vezi PUTERI reale IN JURUL TAU. Tu le vezi, le simti, te folosesti de ele, evident in afara de cele pictate pe peretii bisericii, pentru a avea o viata mai implinita , deoarece asta-i unul din scopurile esentiale ale omului in viata, sa vedem dincolo de ce ne ofera existenta finita materiala.

...cam asa stau lucrurile din ce este scris!

Last edited by cozia; 25.11.2025 at 07:41:41.
Reply With Quote