View Single Post
Vechi 26.11.2025, 10:44:26
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Mai consemnăm unul….

Am avut următorul vis:

Voi spune părți mai relevante din el, întrucât chiar azi-noapte a fost și încă este foarte viu,oarecum revelator însă confuz pe alocuri, dar îmi dă o stare bună,mai ales când se simte o ascensiune sau acces la locuri spirituale,fie ele și “astrale” sau ale subconștientului.

Eram într-o oarecare clădire stând parcă la o masă,era ceva eveniment mai retras,unde parcă era sărbătorită o fosta colega de facultate,la un momentdat apare și tatăl ei,cu care vorbesc, însă cu ea nu vorbeam,ea era undeva in alta parte.

Intre timp pun pe masa ce am adus eu,ceva mâncare.Imediat vine o altă fosta colega din liceu cu încă câteva persoane și mă cheamă undeva sus,la alt etaj ,unde îmi spune că se tine ceva hram sau serviciu religios,și că și acolo se va da o masă după.

Urc scările cu ele(fosta colegă de liceu și celelalte persoane),las pe fosta colegă de facultate și mâncarea ce am lăsat-o acolo.

Si urcând le spun că poate ma lasa preoții sa fac și eu slujba religioasă,iar fosta colegă de liceu îmi zice că nu pot fiindcă încă nu sunt preot.Iar eu mai ambiționat îi spui că ea nu știe dar eu am fost făcut preot.

Ajung sus la etaj și intru direct in biserica,era mai degrabă un mic paraclis/capelă însă avea câteva camere.

Iar din acel paraclis se putea intră direct spre alte biserici ,fără o separare clar delimitate, întrucât nu erau alte elemente care sa se despartă ci se vedea direct spre fiecare, însă erau situate la nivele cumva diferite.

Cumva din acea camera puteai intră direct in alte biserici,fiecare fiind servită de alți preoți.Iar camera sau bisericuța unde intrasem noi parea mai mică decât celelalte.

După ce ajungem noi,preoții din biserica unde intrasem se pregătesc să plece ,zicând că ei au terminat.

Eu parcă încerc să le spun că voi continua eu, însă ei au plecat, fără a încerca să mă oprească, cumva doar au încuviințat din cap cu înțelegere.

Si eu merg sa caut prin dulapuri,altar,haine liturgice, însă nu găsesc, după mă gândesc că este de ajuns și o reverendă pe care o poarta preoții in general,dar iarăși nu găsesc.

Într-un final colega îmi zice să mă așez la masa,era o masă pregătită cu mâncare,se servea parcă păstrăv și alte mâncăruri,eu mă gândesc la ce am lăsat eu jos, însă încep să mănânc de aici,cumva mai împăcat totuși.