View Single Post
Vechi 04.12.2025, 18:15:44
iustin_dumitru iustin_dumitru is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.07.2025
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nietzsche Vezi mesajul
Dumnezeu asa de mult a iubit lumea, încât a lasat-o în mâinile lui satan sa-si bata joc de ea și sa o distrugă..
Datorita neascultarii omului a venit si domnia lui satan asupra omului.
Omul a ales asta , a ascultat de el ,in detrimentul poruncii lui Dumnezeu de a nu gusta din pomul cunostintei binelui si raului.

Citat:
Ulterior l-a trimis pe Fiul său sa moara in chinuri ca să o rascumpere, dar de fapt nu se schimba cu nimic situația lumii după ce fiul Său a murit, și lumea în continuare este în mâinile lui satan.
Esti in mainile cui crezi ca esti . Daca lumea crede ca este in mainile lui satan ,asa este, nu s-a schimbat nimic .
Daca insa crezi in minunile si poruncile si intelepciunea Lui , si in jertfa Sa, care tu o consideri inutila, atunci El te va gasi pe tine si te va scoate din ghearele raului atotstapanitor.

Citat:
Pe deasupra Fiul după înviere a părăsit lumea și a plecat la cer, a abandonat-o mai exact,
Da frate, si eu (si cred ca am vazut si altii pe aici ) m -am gandit: nu putea sa ramana cu noi si dupa inviere? Nu esti departe de El , daca iti pui intrebarea asta. Important e doar sa te gandesti la El, chiar daca ai fi vrut sa fie altfel.

Citat:
iar celor cărora le-a promis ca va veni înapoi cât timp ei vor fi în viață le-a tras o mare teapa sau a uitat de ei.
Fagaduinta nu e focusata pe cei care vor ramane in viata, aceea sunt infimi ca numar, ci fagduinta vietii vesnice este in special dupa moarte : a mea, a ta, a noastra .Atunci sa vedm ce zicem, ca nu cu oamenii tre sa ne aratam nemultuimirea ci cu El.
Pana atunci,nici unul din noi nu stim, daca e sau nu cu noi, doar ca unii credem.

Citat:
Minunat Dumnezeul în care credeți, cu adevărat special
Chiar daca interpretarea ta ar fi cea adevarata , eu tot as crede in El.

Si in matematica, nimeni nu stie ca drumul cel mai scurt dintre 2 puncte este linia drepta , nimeni nu stie nici ca e asa nici ca nu e. Dar cu toate astea multi o cred.
Reply With Quote