View Single Post
Vechi 06.12.2025, 23:32:03
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

CristianR,eu chiar nu am avut ocazia sa intru foarte des în dialog cu tine pe forum,dat fiind faptul că ai intervenit mai rar la "provocările" mele,și ne-am încrucișat doar pe postări de pe teren "neutru".

Însă pe mine nu mă prea interesează ce scrie un om,ci mai degrabă ce "energie", transmite, desigur aici fiind vorba tot prin scris.

Eu te recepționez pe tine ca un om extrem de duhovnicesc,poate ești singurul om duhovnicesc, rămas activ pe forum.

In general colegii mei de feedback au fost dl Cozia și Iorest,deja "titani" ai forumului.

Însă Nietzsche,este acel om,care deși este ateu,vine aici,pe forum să discute cu noi.

Putea face orice altceva,dar îi place aici sa vină ocazional, și vedeți că și cunoaște...

Eu as spune că cunoaște la nivel Superior.

Acuma despre aceste nuanțe,in jurul cărora se creionează subiectul propus în discuțiile de pe topic,eu am "pierdut" nopți,ani întregi și chiar am scris prea multe și pe aici despre asta.

Mi se pare că nu mai are rost să dezbatem,nu doar aici,ci la nivel general aceste aspecte.

Eu pot avea dialog doar cu cei de pe alte drumuri decât ale mele,referitor la afirmația ta, că n-ai ce discuta despre cei pe alt drum.

Eu chiar merg singur pe drum și devine epuizant sa discuți singur:))

Așa că noj, ăștia ce călătorim incognito,din alegere,nu din alte motive,mai provocăm și drumurile aglomerate,nu neapărat din răutate,ci pentru simplu fapt că turmele ne repugnă tocmai prin absurditatea de a urma o cale împreună.

Adică singurul motiv este acela că și ceilalți merg pe ea, urmând Păstorul, desigur.

Acuma mie sincer nu-mi trebuie un dumnezeu care mă consideră oaie, slugă,rob, neputincios etc.

Care îmi spune că fără el nu pot face nimic.

Și am curajul sa admit asta!

Și să i-o spun!

Chiar crezând în existența lui.

Asta nu mă face ateu, nici măcar satanist, fiindcă satan Este doar un alt rebel căzut.

Ce mă face?

PS

Adică mai mult decât ăsta îmi repugnă cei care urmează împreună calea întunecată...

Turma condusă de Lupi, Hiene....Haita de fapt...

Și problema este clar la mine,de-a refuza ideea unui grup deja existent...

Înțelegând ideea de conștiință COLECTIVĂ,și nevoia unui Tot Unitar, însă...

Nu sub formele și organizațiile actuale...

In fine, devin SF...

Însă,CristianR, mi-ar place sa discut mai multe cu tine, dacă ai chef și timp alegeein tipic propus de mine,unde poți interveni și discutăm acolo, dacă vrei.

Last edited by Seraphim7; 07.12.2025 at 00:05:42.
Reply With Quote