View Single Post
Vechi 09.12.2025, 13:12:56
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Iustin, îmi place că esti activ si disponibil la dialog si dezbatere, si mai ales dornic să asculti si întelegi opinia celuilalt.

Asa cum ai dedus, într-adevăr, îmi place să livrez "original".

Ai aici mai pe larg,dacă ai timp si chef topicuri începute de mine, când eram în "obsesii" creative:

https://www.crestinortodox.ro/forum/...rchid=19602779

Acolo am extins mai mult tot felul de "viziuni" și de regulă ating toate temele centrale din teologie, însă clar, într-o manieră mai "eretică",cu tentă evreiască, protestantă mai degrabă, non trinitară.

Însă mereu UNIFICATOARE!

My Signature Mark....Nu-i 666:))

Însă este acesta Luptă și Provocare la adresa lui Dumnezeu, însă nu batjocoritor,nu in sensul de negarea sau alte forme satanice.

Nu,pur și simplu este mai degrabă un Dor,un Strigăt,o Chemare....

Chiar o Disperare

PS

Pentru că nu mă mulțumesc cu copii ale lui Dumnezeu,cu idolii care pretind că sunt Dumnezeu,cu oameni care pretind că sunt Dumnezeu,cu oameni care pretind că vorbesc în Numele lui Dumnezeu....

Înțelegi tu.....Vreau doar DUMNEZEU

Și atât....

Iar pentru asta trebuie să dau la o parte tot ce este ILUZIE
@Seraphim7, prietene, vezi ca topic-ul / subiectul tău nu exista sau a fost șters habar nu am.

Am dat click pe link si a spus asta:

"Sorry, no matches. Please try some different terms.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)

Last edited by Andrew; 09.12.2025 at 13:17:50.
Reply With Quote