View Single Post
Vechi 09.12.2025, 15:43:35
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Andrew, mă bucur că ai revenit pe forum,sau poate ai scris pe topicuri unde nu te-am sesizat,dar îmi face plăcere când intervi.

Da, linkul era spre niște topicuri de-ale mele,dar oricum le găsiți dacă dați acolo pe profilul meu la topicuri începute de mine.

Atunci când le-am scris,eram mai "pe subiect",acum sunt puțin deconectat de la lumile superioare, fiindcă mă cam "strivește" lumea materială,cu problemele ei,nu neapărat în sens negativ,ci doar mult volum de muncă.

O muncă,total diferită de profilul meu,dar asta e, trebuie să existăm și în planul ăsta material.

Sper doar că voi putea munci la un momentdat doar in zona înclinațiilor mele, exclusiv.

Mulți ne găsim în situația asta de a face lucruri,pe "automat", fiindcă trebuie să ne câștigăm pâinea,dar puțini facem exact ce ne place și la ce ne pricepem cu adevărat.

Așa,revenind....

Iustin,e destul de clar că noi "semănăm",destul de mult, atâta că suntem doar in puncte diferite,nu neapărat ca "nivel" ci doar ca plan existențial și de percepție.

Adică e foarte probabil ca tu sa fi fost sau să fi în viitor unde sunt eu acum și invers.

Paradoxul este că nu vom putea fi niciodată de acord,din principiu,chiar dacă vedem lucrurile la fel.

Când polaritățile sunt la fel,este nevoie de ceva opus sa se unească.

Însă este clar că "luptăm" de aceeași parte,deci nu suntem "inamici", naturali, ci aliați prin definiție.

Ce faci tu și ce fac eu,este aceeași "lucrare".

Cumva "pictăm" pe aceleiași "pânză".

Tu înțelegi intuitiv ce spun eu, fără să o spun,și clar mie îmi este destul de clar și ce traseu urmezi.

Desigur,asta este ceea ce ce se cheamă o unire in conștiință, fiindcă atunci când mai multe persoane se plasează pe un anumit nivel de "înțelegere",ca să nu folosesc iarăși PERCEPȚIE,ele vibrează la unison.

Probabil Georgescu ne-ar înțelege:))

PS

De exemplu,aici pe forum "extrema" mea sau polaritatea mea opusă a fost Iorest.

Așa că cu el, când are timp și chef poți să te "antrenezi".

Sau dacă nu faci "click" cu el, trebuie să-ți găsești o polaritate opusă, aici sau altundeva.

Abia atunci va "trage" din tine acel element de "explozie",de manifestare,de "activare".

Last edited by Seraphim7; 09.12.2025 at 15:52:29.
Reply With Quote