Citat:
În prealabil postat de quasar
Citat:
În prealabil postat de veilur
Sa inteleg ca chiar daca buletinul meu este valabil pana in 2012, tot nu voi putea cumpara nimic daca nu mi-l voi schimba. Daca va fi asa din 2009, chiar ca e grav. Nu sunt pregatit sa parasesc lumea, sunt prea slab, nu sunt antrenat deloc, si nu stiu cum voi reactiona si ce alegere voiu face, ca voi fi ingradit si de familie, ca doar ai mei nu ma vor lasa sa plec ca nebunu de unu singur ca asa mi-a venit mie sa cred ca buletinele de tip card sunt numarul fiarei. Situatia este foarte ostila, sunt lucru slab la faza asta...
|
Al meu expira in 2009...:(:(:(:(:(:(:(:(
|
quasar de ce nu mergi sa intrebi daca nu tzi-l schimba acum, la cerere, dar nu shtiu daca astea care se elibereaza in momentul de fatza nu sunt shi ele sub antihrist... shi eventual ceri unul dupa formatele mai vechi pe motive de conshtiintza religioasa.... macar vedem shi noi cum vom fi tratatzi....
veliur, semnul pe mana dreapta sau pe frunte este deja un fel de "contract" semnat pe pielea ta shi tzi-l pune ca sa nu-tzi mai potzi face cruce.... dar e vorba ca shi contractele facute cu dracu sunt valabile ca zapisul pacatelor doar Hristos le-a rupt, dar pana sa le rupa, cei ce s-au dat la diavoli au suferit amarnic.... multe vremuri.... iar buletinele astea sau semnarile ca pentru recensamant sa-l introneze pe antihrist, lumea condusa de duhurile rele shi care habar n-are incotro merge shi ca tot ce face ea premerge intronarea antihristica, deci shi actele sau contractele sau ce te-o viclenii sa semnezi pentru bunastare trupeasca, sau minciuna cereasca, tot un fel de mana dreapta sau frunte este, ca ne duce cu gandul la dreptate justitziara... deci pare a fi o forma de acceptare justitziara a intronarii antihristice.... dar sigur ca atunci cand ai primit pecetzile pe mana sau pe frunte sau in trup undeva ceva cip, deja inseamna ca te-ai lasat pacalit.... ca ai acceptat.... shi durerea lor va fi grozanica sa revina.... dar ne spune Hristos ca de peste tot ne pecetluieshte antihristul, frumushelul mandruletz plin de talent in a pacatui ce se da drept dumnezeu shi s-a urcat pe scena ca sa-l aclame lumea... sa vedem cat este de inzestrat cu calitatzi shi ce mishcator este pentru toate, ca la inceput este bun, plin de prietenie pe care o ofera din belshug la totzi doar sa-l recunoasca de star, de vedeta, iar apoi sa vezi cum se transforma in calau shi in antihrist cand il pui la punct in banca lui, shi-i aratzi pacatele shi spurcaciunile, sa vezi cum incepe sa scuipe venin shi sa-shi arate adevaratul chip.... dar nu trebuie sa priveshti la chipul lor shi nici sa te apuci sa judeci ca sa osandeshti ca atunci te creshti tu insutzi mai rau decat ei.... ci trebuie sa-tzi aminteshti sa faci ce tzi se cere tzie de catre Hristos... :)