Iustin,nu trebuie să te "lupți" cu toată lumea doar pentru a câștiga un Argument,sau doar pentru a avea Dreptate,sau doar pentru a Cădea mereu in picioare precum o pisică.
Adică pot veni din nou și din nou să-ți demontez fiecare argument,dar vom ajunge la un meci de tenis interminabil.
Și nu ți-l demontez fiindcă vreau sa am eu dreptate,cu fiindcă pur și simplu este greșit în esență.
Fiindcă nu este corect din punct de vedere biblic, teologic etc,și îți pot lua în considerare argumentele, doar ca simple opinii personale.
Ceea ce am și făcut cu toate argumentele tale.
Și asta și apreciez la tine, faptul că construiești idei.
Teologia nu este Filosofie!
Este mai degrabă o Știință Exactă.
Iar acolo unde se încearcă o deschidere,o liberalizare,o teologie experimentală bazată mai degrabă pe idei personale intrăm într-un domeniu hibrid,sincretist și ERETIC,in raport cu Teologia Clasică.
Eu abordez fiecare religie și teologie așa cum se prezintă, și încerc să o înțeleg ca atare.
Am renunțat să le amestec, fiindcă nu sunt compatibile împreună,ci doar separat.