Citat:
În prealabil postat de iosif
Daca li se spune altora ca gresesc sau ca au vederi inguste, cel care le spune acest lucru este considerat MANDRU, unul care se da mare si intelept...
Poate ar mai trebui sa intelegeti si punctul de vedere ecumenic!
Daca in inima ta simti ura si dispret fata de cei din alte confesiuni crestine, atunci NU AI IN TINE ADEVAR SI NICI CREDINTA SI NIMIC DIN HARUL LUI DUMNEZEU! Traiesti din propriile impresii si senzatii...caci la asta se reduce intreaga simtire a celor care ii iubesc doar pe ai lor!
Nu intelegeti nimic pentru ca nu stiti sa judecati lucrurile! Si mai ales pentru ca va bagati unde nu va fierbe oala, va considerati soldati si aparatori ai Ortodoxiei chiar daca nu sunteti chemati! Atunci cand va va chema Biserica la marturisire, atunci veti fi indreptatiti sa faceti asta...pana atunci, ar fi cazul sa mai cercetati Cuvantul lui Dumnezeu si sa va intariti in rugaciune.
Rugaciunea insotita de ura si dispret e ca jertfa lui Cain...nu e de mirare ca multi se comporta precum Cain, crezand ca aduc jertfa lui Dumnezeu. Dumnezeu nu are nevoie de o astfel de jertfa!
|
Eu n-am nimic nici cu catolicii,nici cu protestantii,nici cu budistii.O singura conditie am,sa ne lase credinta in pace.Vorba aceea lasa-l mai,pai ii lasam noi dar nu ne lasa ei,intelegi care-i problema?