Citat:
În prealabil postat de AndreiB
poi frate Iosif, eu nu stiu ce te indeamna sa zici asta, insa, Sfintul IOAN GURA DE AUR NE GRAIESTE ASTFEL:
" DACA CINEVA VA JIGNI PE MAICA DOMNULUI, SA-L PLESNESTE PESTE GURA" si sa simti mina cu care l-ai lovit, pentru ca nu va veni creatura sa spurce lucrarea lui Dumnezeu.
si parca si Sfintul NICOLAE, EPISCOPUL MIRELOR LICHIEI a facut acelasi lucru cu ARIE, CEL CARE AVEA CEVA IMPOTRIVA MAICII DOMNULUI. l-a plesnit peste fata, ca sa-si inghita cuvintele.
TOLERANTA IN CEEA CE PRIVESTE DREAPTA CREDINTA ESTE DIAVOLEASCA.
frate iosif, nu te scandaliza de vorbele mele, ci mai degraba cugeta inca o data la ceea ce ai spus tu.
un crestin ortodox aflat in Cuvintul Lui Dumnezeu nu va permite altora sa spurce numele Domnului, nici al Maicii Lui si nici al Sfintilor Parinti.
tu pregateste-te de intilnirea cu Iisus, Fiul Lui Dumnezeu, Cel care va judeca si sa-i spui si Lui, in fata, ce ai spus aici.
|
Iubite frate...fa acest lucru cum spune Sf Ioan Gura de Aur si vei vedea ce patesti!
Mai adu-ti aminte si de Cuvantul Mantuitorului vizavi de palme!
Cred ca apararea credintei astazi se poate face si fara violenta!
Multumesc pentru cuvantul tau oricum...ajuta foarte mult sa cunosti ambele parti! Si sa iti dai seama de atitudinea corecta.