View Single Post
Vechi 18.02.2026, 21:18:59
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Am incercat timp de cateva zile sa ma integrez intr-un grup sa zicem mai radical de pe telegram , ca nici nu l-as numi suveranist , mai degraba pro-rus, pentru ca avea tenta mai globalista, dar nu am reusit.
Tu chiar ai prea mult timp liber, la Biserică spuneai că mergi doar o dată pe săptămână și nici atunci în toate Duminicile consecutiv, iar pe net stai cu zilele, dacă s-ar converti în ore și zile timpul petrecut de tine aici și pe net ai vedea dimensiunea pagubei, timp irepetabil.

Lasă-te de ideea de a convinge pe altul, vezi mai bine de post că mai sunt vreo 4 zile și începe, probabil că dacă ai da timpul pe care-l dai net-ului pt a participa la slujbe, ai rămâne mai îndreptat.

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
dar la fel de bine cred ca si ideea de uniune europeana isi merita sansa ei , ca ne-au ajutat acesti ani si nu neaprat ca ne au furat trilioane cum ziceau ei
Chiar citeam despre planul Draghi să ne mai îndatorăm câteva triliarde pt Ukr, deci după îndatorarea cu plandemia, acum cu Ukr, o țară care vrea să ne șteargă rădăcinile și din cartea de istorie dacă s-ar putea, noi trebuie pt că spun niște jegoși rapace care vor lua totul de la oameni, să ajungem în sapă de lemn.