View Single Post
Vechi 02.03.2026, 04:48:00
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin_dumitru Vezi mesajul
Imi pun intrebarea daca discutiile live intre credinciosi , mireni ,fara pregatire teologica speciala sunt de dorit si ce ar trebui sa cuprinda ele? Ignor deocamdata daca si cum ar avea loc.

Este nevoie de cineva sa conduca discutia pe teme de interes ,ca aceasta sa nu derapeze ?

Daca real sunt greu de realizat ,dar ar fi utile, poate online e un instrument nou, care le ar face posibile

Dar este mediul online propice pentru a discuta (scris, vorbit) ,si in general pentru orice fel de subiecte dar si cu tematica (ortodoxa) ?
Caci fara tematica si fara conducere e doar un haos.

Ce inseamna de fapt discutii onlie? E doar creierul si verbalizarea ideilor implicata? Au ele valoare?

Poate ar fi utile aceste raspunsuri, dar nu vreau sa ma stresez prea tare ,fara sa stiu daca sunt posibile si utile.

Domnul imi va arata treptat raspunsul la ele .

Pentru elucidarea dilemelor și întrebărilor pe care le ai legate de discuțiile live între credincioși îți recomand cu căldură să te duci în câteva pelerinaje de o zi, două prin țară organizate de Patrarhie.

Te asigur ca vei primi cu vârf ceea ce îți dorești și vei realiza ca viata( din cele ce vei auzi) BATE FILMUL.

Acolo sa vezi tătică povestiri de autobuz în drum spre obiectivele pelerinajului.
Vei rămâne mască…și vei înțelege multe, mai ales de ce lumea după slujbe preferă să tacă decât să stea la taclale despre aventuri din lumea Credinței.