Citat:
În prealabil postat de mdosat
Ma refeream Monica atat la tine si (eventual) copii tai (tot copil ramane fiul tau de 15 ani, si-ti va ramane asa pe vecie), cat si la copii de care vorbesti-si pe ei ii poti iubi ca o mama, caci esti o mama a Bisericii noastre, si ei sunt fii ai Bisericii noastre. Acum poti avea copii nascandu-i in Duh...Incearca sa nu mai vorbesti critic la adresa Ortodoxiei (fie ca e vorba de crestinii ortodocsi, sau Biserica-institutie). Oamenii care fac rele chiar daca sunt ortodocsi nu o fac in virtutea Ortodoxiei. Institutia e condusa de oameni. Ortodoxia e o comoara care poate fi descoperita si in Papua Noua Guinee. Atentie, Ortodoxia e un ideal real, palpabil, noi suntem ortodocsi in devenire...trebuie sa devenim (ca dinamica de la chip la asemanare)...Sanatate, pace, spor!
|
Dumnezeu imi da libertatea sa vorbesc,....si daca am criticat pe cineva este pacatul meu,dar o sa ma opresc aici si o sa te las pe tine sa critici,...am uitat pentru o clipa ca sunt femeie si nu am dreptul la replica,se vede intr-adevar cum percep barbatii asa disputatul cuvant biblic'SUPUNERE'!