View Single Post
Vechi 10.04.2008, 15:23:29
monica73 monica73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.02.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mdosat
Ma refeream Monica atat la tine si (eventual) copii tai (tot copil ramane fiul tau de 15 ani, si-ti va ramane asa pe vecie), cat si la copii de care vorbesti-si pe ei ii poti iubi ca o mama, caci esti o mama a Bisericii noastre, si ei sunt fii ai Bisericii noastre. Acum poti avea copii nascandu-i in Duh...Incearca sa nu mai vorbesti critic la adresa Ortodoxiei (fie ca e vorba de crestinii ortodocsi, sau Biserica-institutie). Oamenii care fac rele chiar daca sunt ortodocsi nu o fac in virtutea Ortodoxiei. Institutia e condusa de oameni. Ortodoxia e o comoara care poate fi descoperita si in Papua Noua Guinee. Atentie, Ortodoxia e un ideal real, palpabil, noi suntem ortodocsi in devenire...trebuie sa devenim (ca dinamica de la chip la asemanare)...Sanatate, pace, spor!
Dumnezeu imi da libertatea sa vorbesc,....si daca am criticat pe cineva este pacatul meu,dar o sa ma opresc aici si o sa te las pe tine sa critici,...am uitat pentru o clipa ca sunt femeie si nu am dreptul la replica,se vede intr-adevar cum percep barbatii asa disputatul cuvant biblic'SUPUNERE'!
Reply With Quote