View Single Post
Vechi 18.03.2026, 14:41:02
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Acuma toți am auzit de Elohimii,anunaki, reptilienii și alte asemenea.

Deasemenea imaginea lui Iisus veșnic contestată și pusă la îndoiala.

Dacă era evreu, trebuia să fie mai bronzat,cu părul negru și ochi închiși la culoare.

De ce are șaten cu ochii albaștri etc.

Hai la luăm toate pe rând…

Unele speculații/teorii există, altele le “generez” așa pe loc după cum “îmi vin”.

Să rămânem puțin în zona Iisus,care așa cum am spus nu este Fiul lui YHWH si care deasemenea a putut fi in același timp un om tipic evreu,în timpul sau pământesc și în același timp șaten cu ochii albaștri după înviere.

Este foarte simplu, partea sa umană, corpul împrumutat pentru existența terestră este un aspect,și chiar dacă și-a transformat trupul fizic,el avea/are deasemenea un “trup” spiritual,astral,care logic nu seamănă cu cel terestru.

Trupul să spiritual trădează originea sa astrală.

Logic că atunci când a apărut înviat, oamenii l-au cunoscut, și își dădeau seama că este El,cel care a purtat vechiul Trup fizic.

Însă în decursul celor 2000 de ani,el s-ar dezvăluit Lumii în trupul său deplin spiritual ,de Ființă Ascensionată , Maestru Înălțat, Avatar sau cum vreți să-i spuneți.

Acest aspect este valabil pentru fiecare dintre noi.

Trupul nostru spiritual, identitatea noastră spirituală este diferită de cea fizică.

Însă cu toate acestea putem recunoaște persoanele dezincarnate așa cum erau în trupul terestru.

Toate aceste aspecte care par “basme”,”povești” și lucruri fictive au stat la baza științelor străvechi, îngropate de actualul sistem,ascunse sau marginalizate publicului și folosit, desigur în secretul pentru manipularea maselor.

Însă adevărată știință în spatele acestor aspecte se ascunde.

Practic noi ca specie am fost creați și modificări constant de către ingineri,la fel cum noi facem astăzi cu animale,plante și elemente organice.

Atâta doar că Ingineria Genetica din care noi am rezultat este opera tocmai acelor Creatori.

Într-adevăr totul are un DESIGN!

Chiar și Planeta noastră!

Însă subjugarea rasei umane este tocmai Umanul care subjugă actualmente celelalte specii.

Tocmai ce facem noi ca “creatori” pe Pământ, altcineva face cu noi însă în plan Cosmic.

Îți pasă ca om de suferința altei ființe?

Îți pasă că se distrug întregi ecosisteme?

Îți pasă de altceva decât de tine însuți?

Faci ceva când vezi o ființă că este ucisă,că este în pericol, că cere ajutor așa non-verbal.

De ce ar face ceva alte Ființe Superioare pentru tine?

Crezi că îți ascultă Cineva rugăciunile?

Singura speranță a Umanității este existența unor Ființe Superioare mult mai evoluate decât noi.

Și istoria ne-a arătat că ele există și au fost trimise frecvent pe Pământ.

Însă unealta acestora este efectiv schimbarea FRECVENȚEI?

TREZIREA ÎN CONȘTIINȚĂ!

Despre care am tot auzit,dar trece așa glonț pe lângă noi și nu înțeleg nimic.

Vrem totuși ceva mai concret,mai palpabil, să vedem acolo că există și altceva mai bun,să punem degetul in coastă.

Și să, există o Luptă, dacă nu chiar mai multe, și pe mai multe fronturi.

Noi rezumăm totul între Bine și Rău.

Că două forțe ce se luptă în univers și inclusiv pe Pământ, directe adică Dumnezeu vs Satan sau indirecte pur și simplu doua Polarități, Pozitiv va Negativ.

Însă chestiunile sunt mult mai complexe, așa cum vom vedea mai departe….