Andrew, mă bucur tare mult că ai intervenit,și deasemenea nu te-am mai văzut activ nici pe forum in ultima vreme,deci bucurie dublă.
Și eu am lipsit vreo câteva luni,dar acum iar m-a prins "microbul" și "poluez" iar forumul cu speculațiile mele.
Mi-a atras atenția Calea Mâinii Drepte...
Într-adevăr religiile oficiale,de suprafață așa s-ar zice că folosesc aceasta Cale a Luminii.
În investigațiile mele, asupra trecutului meu astral,și deasemenea privind configurația mea energetică, spirituală,karmica...
Am observat, aproape in fiecare o configurație care este complicată,extrem de dificilă și mai ales greu de operat cu ea din mai multe motive.
Paradoxul de care mă lovesc constant de când mă știu!
Setupul meu este la bază format,construit nu doar pe Calea Mâinii Stângi,ci poartă efectiv o istorie astrală,karmica in spate de operare in acest cadru.
Adică nu doar că am fost construit așa,ci trag după mine și utilizarea eronată a acestora.
A fi construit pe principiile Mâinii Stângi nu-i "greșit" condamnabil.
Problema este utilizarea, adică indiferent dacă ești Mâna Stânga și operez din întuneric sau Mâna Dreapta din Lumină,ideea este sa fi în acord cu Principiile Universale.
Fiindcă fiecare parte este vitală in a menține un Univers STABIL!
Eu de exemplu sunt condamnat în "această viață terestră" din multe puncte de vedere pentru erorile mele "anterioare".
Însă identitatea, bagajul, cunoștințele și experiența nu ți le poate șterge nimeni.
Pur și simplu ți se crează condițiile să te "îndrepți" și fi util misiunilor Universale și să-ți aduci aportul.
Dacă refuzi din nou și din nou, condițiile îți vor fi din ce in ce mai dificile.
Mie îmi este strict interzis să mai folosesc Calea Mâinii Stângi în acesta viața.
Și am un timp extrem de scurt sa fac tranziția spre Lumină!
Practic orice tendința de a opera din întuneric mă taxează instant!
Asta nu înseamnă că trebuie să-mi anihileze partea întunecată!
Nu,sub nicio formă!
Însă viața asta trebuie să învăț despre Lumină!
Există extrem de mulți Magi Întunecați in prezent!
Însă Sinergia, așa cum am numit topicul,este de fapt combinarea celor două.
A Luminii cu Întunericul pentru a deveni una cu Totul!