View Single Post
Vechi 20.03.2026, 00:06:24
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

ADEVĂR FUNDAMENTAL:

MOARTEA NU EXISTĂ!

Acest ADEVĂR nu-l spun EU!

Îl spun toate Religiile, însă cu o singură Mare Excepție!

Religia face trafic cu acest Adevăr!

Și-l asumă fiecare și tocmai de aici este o extrem de mare LUPTĂ!

Noi nu înțelegem cât de Mare este această dimensiune a acestui ADEVĂR!

Nu-i vorba despre Bani, despre Resurse, despre Putere, despre Dragoste, despre Ucidere…

În special despre Ucidere, fiindcă așa cum am spus MOARTEA nu este o Realitate…

Însă este o Tranziție!

Iar Miza, așa cum am spus, suntem fiecare dintre Noi!

OBSERVAȚIE!

Sistemul se luptă să te mențină captiv,nu doar in acesta Existența terestră, ci și dincolo de ea!

Tocmai de aceea au Creat IADUL!

Ei bine acest IAD,sau ceea ce ce noi înțelegem prin acest concept,este o dimensiune,prin care Sistemul te ține captiv!

Majoritatea spiritelor evoluate care au venit pe pământ,au fost fie atei,fie liber cugetători,fie reformatori.

Însă ei nu au negat existența lui Dumnezeu,sau a ceea ce ce percepe umanitatea ca ideea de Dumnezeu!

Pur și simplu au refuzat ceea ce ce Sistemul le-a prezentat ca fiind Dumnezeu și viziunea asupra existenței terestre și spirituale.

Iar cei mai mulți au reformat aceste viziuni eronate.

Cel mai accesibil exemplu pentru noi este chiar Iisus Hristos!

Însă Sistemul întotdeauna a reacționat, condamnat, ucigând după zeificând.

Așa a fost mereu in istorie,fiecare spirit iluminat a fost hăituit de Sistem, Abia după un timp a fost recunoscut,abia după ce i-au fost cenzurate viziunile, s-au oferit parțial și publicului fragmente de opera sa.

Iar aici un exemplu relevant este Nikola Tesla.

Adică noi trebuie să înțelegem că nu există o “Altă Lume” ,un alt “Tărâm” sau știu io cum vede fiecare acesta dimensiune.

Când îți moare cineva drag nu l-ai pierdut,nu a dispărut,nu “suferă”,nu este “condamnat”.

Am mai spus de atâtea ori,nu venit “greșiți” eronați, păcătoși sau defecți aici pe Pământ.

Venit fiecare cu bagajul personal,cu faptele din celelalte existențe.

Am “semnat” Contractul de a veni aici,știind in ce ne băgăm.

Sinuciderea este doar dezertare,nu pedeapsă veșnică!

Practic îți autosabotezi misiunea dacă îți iei singur viața!

Însă fiecare are posibilitatea de a încerca oricât este nevoie.

Nu există absolut nicio diferență între tine și Orice Spirit Evoluat, Entitate sau rasă inteligenta non umană.

Atâta doar că fiecare există în Planuri diferite de existență!

Eu de exemplu nu m-am simțit niciodată Acasă aici pe Pământ,și cu siguranță sunt destui care simt asta.

Stați liniștiți, n-am venit să stăm aici!

Suntem în trecere,ne facem treaba, că de ăia am venit și mergem mai departe!

Crizele actuale de pe Pământ au mai existat și vor mai exista în continuare.

Nu-i acum sfârșitul Lumii și chiar de ar fi, nu-i sfârșit existenței.

Lumi exista , infinite….

Poate ai avut Existențe pe planeta care chiar au fost distruse.

Asta e, te-ai mutat pe altă planetă sau pe colonii spațiale și ai mers mai departe.

Poate dorul acela de casă va fi unul permanent dacă planeta ta natală a fost chiar distrusă,și nu mai putea susține viața și existența.

Poate la fel se va întâmpla și cu Pământul!

Acum este timpul sa ne extindem Conștiința și să vedem dincolo de aceasta Realitate în colaps !