View Single Post
Vechi 29.03.2026, 19:50:43
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Acum vom intra într-un nou capitol și vom aborda separat un subiect mai aparte, mai ocultat .

Ordinul Dragonului

De ce este relevant pentru noi?

Hai să vedem ce este întâi!

Vom începe cu fondatorul acestui Ordin, și anume Sigismund de Luxembourg, care surprinzător sau nu este înmormântat la Oradea.

Acesta a aparținut Casei de Luxemburg, născut în 1368 în Praga, devine pe rând, Principe, după Rege al Ungariei și Croatiei, după Rege al Boemiei, și în final Împărat al Sfântului Imperiu Roman,până la sfârșitul vieții.

Ce să mai zici, o carieră….Nu glumă..

Ei bine,acesta a întemeiat Ordinul Dragonului, un fel de Templeri din centrul și estul Europei.

În cadrul acestui ordin a fost inițiat și un domnitor român și anume Vlad al 2 lea,fiul lui Mircea cel Bătrân,care se va numi ulterior,Vlad Dracul, și va deveni tatăl lui Vlad Tepes sau Vlad Dracula, și din cauza acestui ordin s-a născut mitul lui Dracula la noi, împletit cu românul irlandezului Bram Stoker.

În latină ordinul se numea
“Societas Draconistrarum”

Practic termenul românesc drac, asociat cu demon privine tocmai de la asocierea acestui ordin cu Tepes, și a ideea de drac,cu numele său preluat de la tatăl său ce a aparținut ordinului.

Iar, referința este la un Dragon,nu la un demon.

A,bine că era o societate secretă, tipic ocultă și masonică, asta nu-i o noutate, ăstea existau dintotdeauna și există și în prezent.

Bine, atunci nu exista masoneria modernă și Iluminati, însă acest Ordin a pregătit terenul pentru ele.

Bun, acum să ne și distrăm și destindem puțin după atâta istorie seacă și de manual.

Vom intra puțin în miezul acestui Ordin al Dragonului, legătură cu vampirul Țepeș și actualele elite mondiale, cât și cele care au urmat lui Țepeș.

În 2011, în cadrul unui documentar, Prințul Charles, actualmente Rege, declara:
„Transilvania este în sângele meu. Genealogia arată că sunt descendent al lui Vlad Țepeș, așa că am un mic interes în această țară.”

Chiar dacă a fost domnitor al Țării Românești,Vlad s-a născut la Sighișoara și este mai degrabă asociat cu Transilvania.

Deasemenea în legătură cu Vlad Țepeș,mai relevante sunt miturile păstrare în cultura mondială cât și cea populară .

Însă există o legătură între Vlad Țepeș și Regele Charles,al Marii Britanii?

Ei, bine,da ea există la modul real și concret,nu este doar conspirație.

Acuma nu voi înșira toate neamurile lui Charles până la Țepeș, probabil mai multe legături genetice am eu cu extratereștrii decât are el cu Țepeș,dar pentru ei contează aceste legături oricât de infirme ar fi și drept dovadă s-a implicat deseori în România, prind țara că un leagăn al său.

Totuși așa cum am spus în alte postări,Casa Regală Britanică are legături cu toate celelalte Case Regale din Europa, inclusiv cu Casa Regală a României, fiindcă așa au vrut ei, să se amestece doar intre ei,și să pună regi străini,care să se absoarbă cu țara pe care o vor conduce.

Adică așa a fost și cu Regatul Ungariei,care ne-a tot suflat în coaste,a fost condus de Carol Robert de Anjou,un francez.

Nu-i ca și cum ungurii au avut Regele lor.

Hai sa vedem de unde începe acest sânge Regal, împrăștiat în toată Europa și mai târziu în toată lumea.