View Single Post
Vechi 04.04.2026, 03:57:34
Seraphim7 Seraphim7 is online now
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Eu chiar apreciez orice intervenție,deci mă bucură indiferent de opinie.

Acuma deși am “promis” că voi evita de acum sa mai comentez subiecte legate de creștinism, încerc totuși să mă abțin pe cât pot.

Însă eu chiar,cred sau mai degrabă sunt convins, că Iisus,atunci când va reveni pe Pământ,în toată “deplinătatea” dumnezeirii ,în forma și trupul său Astral,care atinge așa cum am spus 9D, adică a nouă dimensiune,asta fiind undeva al X-lea cer(nu mai rețin exacte echivalentul cerului in raport cu dimensiunile astrale), însă este ceea ce ce noi știm ca Împărăția lui Dumnezeu.

Însă da,va veni pe norii cerului, însă nu așa ca in icoane,ci cu flota lui , probabil siriană, alaturi de flotelor pleiadiane și arcturiene,care sunt colaboratorii lui în restaurarea Pământului.

Și exact ca in parabole,va “răpii” toți sărăntocii,și cerșetorii,și ologii,și nespălații de pe marginea drumului pe care nu dau doi bani.

Și pe toți surzii și muții,și bolnavii uitați prin spitale.

Și vă aduna toți pustnicii și toate văduvele și orfanii și pe toți oropsiții.

Și le va da un trup astral încât toți vom vedea adevărata lor identitate și împreună cu acești ne va judeca pe toți.

Probabil va face o invocarea a tuturor celor morții, desigur tot spre judecată.

Și va începe sortarea….

Te va judeca cerșetorul pe care l-ai trimis la muncă, nespălatul care ți-a interes stomacul pe dos in tramvai, surdomutul care ți-a pus un bilet cu să-i dau 5-10-20 de Ron în tren.

Toți ăștia te vor judeca!

Crezi că ai vreo șansă?

Păi n-ai, că ce ai adunat tu,va fi distrus tot!

Doar ți-a spus clar Iisus, nu-ți aduna comori aici,ca da faliment în curând Banca asta de pe pământ.

Adică,unde vrei să mergi altundeva, dacă n-ai depus nimic în Bancă Cerească,unde molia și alea nu le strică!

Sărăntocii ăștia clar n-au avut conturi în Elveția,dar au învestit în Băncile Rai,cu dobândă bună probabil.

Adică ăștia au devenit instant judecători!

Ce crezi că Solomon și David și alții bogătași din Vechiul Testament,duc ceva cu ei?

Crezi că Elon Musk si alții care vor sa fugă înainte de Marea Judecată scăpa sau au vreo înțelegere cu IISUS sau YHWH ?

Nu ,dar ei au o înțelegere cu Satan și Reptilienii, așa că poate încă lucrează la o strategie de a scăpa de asta.

Însă Maxim vor elibera planeta,și vor căuta o noua sursa de sclavi.

Poate mare parte din populația nu va fi eliminată,ci pur și simplu vor fi preluați de reptilienii/Satan.

Rămâne de văzut!

Însă tu cel care ai impresia că ești Salvat,dar nu ești nici cu Dumnezeu nici cu Satan,ce faci?

Ce scuza ai?

1.Ți s-a spus clar, Pământul este o locuință temporară?
2.Va veni in bai bau,care,va încerca să înșele pe toată lumea?
3.Tot Pământul va fi distrus?
4.Va fi o mare LUPTĂ?
5.De partea cui ești?
6.Nu aduna comori aici că degeaba o faci?

Adică nu-i ca si cum Dumnezeu vrea ca tu sa fi sărac, să nu ai ce îți trebuie, să nu fi bogat etc.

Ți-a pus asta la un mod extrem de pragmatic,nu le aduna ca le vei pierde oricum.

Adună comori in Cer, că acolo le ai?

Ei bine cerului are altă fizica, altă chimie, altă vibrație,altă biologie etc.

Logic natura acelor comori este total diferită de cea terestră.

Hai să vedem practic la ce comori se referă, să știm să ne putem apuca să strângem și noi!